Leer leven vanuit jouw intuïtie. Jouw talent. Je stralende zelf.

Jouw potentie, jouw talent, jouw positieve eigenschappen. Ze zijn er, dichterbij dan je denkt. Je moet alleen het juiste weten te vinden. Als jouw coach in Zwolle help ik je jouw antwoorden te vinden. Leer ook te leven vanuit jouw intuïtie en talent. Ik begeleid je graag. Van korte wandelsessies tot persoonlijk traject op maat.

Ook leven vanuit jouw uniekheid?

Mijn aanbod voor jou persoonlijk:

1 - 1 coaching

Terug naar de kern, naar wat jou uniek maakt.

We werken, we zorgen, we moeten, we verliezen onszelf soms uit het oog.
We leven in een wereld waarin we verschillende ballen omhoog moeten houden en alles sneller gaat dan soms bij te houden valt.

We moeten even helemaal niets.
Leer goed te zorgen voor jezelf door te beginnen bij jezelf.

Bij 1 op 1 coaching begeleid ik je vanuit positieve psychologie. Ik moedig je aan om je krachten en triggers te ontdekken. Op zoek naar jouw drijfveren, potentieel en talent.

Terug naar jouw kern en zelfbewustzijn.
Een moment om stil te staan, om vervolgens krachtiger te zijn dan ooit.

Echt tijd voor jou alleen, mijn volledige ondersteuning en een weg op zoek naar jouw kern.

Laten we kennismaken!

Coaching Zwolse Bos

Een frisse neus en een fris hoofd.
Een uurtje samen sparren tussen de bomen.

De aankomende periode bied ik gelegenheid om jouw dag ook zo te starten in het bos en met een goed coach gesprek. Wat is jouw hulpvraag? Deze mag geheel uitlopend zijn. Op maat naar jouw behoefte.

Ben je zelfstandig ondernemer en vind je het fijn om te sparren en te reflecteren?

Of ben je geen ondernemer maar toe aan een goed gesprek en wil je helderheid omtrent jouw vitaliteit?

Wellicht sta je aan het begin van jouw reis in persoonlijke ontwikkeling en heb je zelf al veel gedaan aan zelfhulp en vind je het fijn om een volgende stap te zetten en je te laten begeleiden door een coach.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je het gevoel hebt vast te zitten en er zelf niet uit komt. En dat je behoefte hebt aan meer helderheid in de te nemen keuzes en acties.

Je bent allemaal welkom. Deze wandelsessies zijn laagdrempelig en is mogelijk voor een grote doelgroep.

Discover your uniqueness

Leef vanuit jouw unieke levensmissie.
Het keerpunt van zelfbewustzijn begint hier. Een coachtraject om jouw unieke zelf te leren kennen. Een reis waarbij ik je ondersteun, begeleid, een spiegel voorhoud en trigger.

Een coachtraject waarbij de focus ligt op jou. Een innerlijke reis, een transformatieve reis. Een reis in je zelfbewustzijn. Ontdekken van jouw:

  • drijfveren, potentieel en talent
  • triggers
  • belemmerende overtuigingen
  • stimulerende overtuigingen
  • emoties en hoe je daarmee omgaat.

Leren voelen, echt voelen door breathwork. Leven vanuit jouw stralende zelf. Ontdekken wat jou uniek maakt. En er naar leven. Dit traject is het keerpunt in jouw leven. Om het leven te leven vanuit jouw levensmissie!

TALENTONTWIKKELING

Talent en competentie empowerment met de TMA methode!

Een analyse om jouw drijfveren, talenten en potentieel in kaart te brengen.

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) methode brengt 22 drijfveren en 44 talenten en 53 competenties in kaart. De TMA talentenanalyse is gebaseerd op positieve psychologie.

In een sessie van 2 uur ga ik met jou in gesprek om jouw talenten te verhelderen. TMA zet ik in als instrument om jouw drijfveren en talenten inzichtelijk te maken. Deze methode heeft als visie om mensen zoveel mogelijk te laten werken vanuit hun talenten en drijfveren. Dit is namelijk het meest motiverend en geeft de meeste kans op succes. Het uitgangspunt is een talentgerichte benadering, waarmee het maximale potentieel van de mens wordt gestimuleerd. De TMA methode geeft inzicht in de relatie tussen talenten en competenties tussen mens en organisatie.

In een 1 op 1 sessie van 2,5 uur begeleid ik jou.

De vitale kracht van ademhalen, zorgt voor de verbinding tussen de geest en lichaam. De ongekende kracht om te leven vanuit je gehele systeem en niet alleen vanuit je hoofd. Dat is de echte kracht van adem halen en weer voelen. Voelen wat van jou is. Stilstaan bij jou.

Breathwork of wel ademwerk is het bewust sturen van de ademhaling in een ritmische flow. Hierbij verhoog je de zuurstofniveaus in je gehele lichaam. De voordelen zijn ongekend, meer energie, minder stress en het laat alle emoties stromen vanuit je gehele systeem.

Een beetje extra lucht: ademhalen is soms het enige wat je hoeft te doen. Wist je dat bewust worden van jouw ademhaling je kan helpen om het hoofd en hart met elkaar in verbinding te brengen?

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.