TALENTONTWIKKELING & ORGANISATIEADVIES

Medewerkers in hun kracht dragen bij aan het succes van de organisatie.

Reduceer verzuim en verhoog productiviteit van de medewerkers door de focus te verleggen naar talentontwikkeling & vitaliteitscoaching.

Mijn aanpak is exclusief en op maat, ontwikkeld vanuit positieve psychologie en empowerment. Om medewerkers als individu, maar ook in teamverband te laten nadenken over hun talent en vitaliteit.

Empowerment vanuit positieve eigenschappen, drijfveren, potentieel en talent. In te zetten voor het individu, het team en de organisatie.

Spreekt mijn visie aan? Plan vrijblijvend een gesprek, om te ontdekken wat ik kan betekenen voor de medewerkers van jullie organisatie.

1 - 1 coaching

Mijn aanpak is exclusief en ontwikkel ik op maat, vanuit positieve psychologie en empowerment. Empowerment van positieve eigenschappen, drijfveren, potentieel en talent.

Spreekt mijn visie aan? Plan een match gesprek in. Geheel vrijblijvend en kosteloos om te ontdekken wat ik kan betekenen voor de medewerkers van jullie organisatie.

Discover your uniqueness

Coachtraject: Discover your uniqueness

Een coachtraject waarbij de focus ligt op medewerker, het individu.

Een talentgerichte benadering waarmee het oneindige potentieel voor medewerkers wordt gestimuleerd. Het maakt inzichtelijk wat de medewerker uniek maakt zodat hij of zij werkt vanuit passie en bevlogenheid.

Een programma ontwikkelt voor persoonlijke transformatie en persoonlijk leiderschap.

Vergroot de vitaliteit van de medewerkers met de juiste leiderschapsstijl.

In deze training leer je funcitonerings,- en beoordelingsgesprekken te transformeren naar jaarlijks een viertal coachgesprekken te voeren. Waarbij de nadruk ligt op vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en op perspectief in de loopbaan.

Voor organisaties die aandacht hebben voor vitaliteit, talent, groei -> duurzame inzetbaarheid.
Voor leidinggevenden die meer uit hun teams willen halen.
Voor leidinggevende die geloven in een mensgerichte aanpak
Voor leidinggevende die op zoek zijn naar handvatten om talent en potentieel te ontwikkelen.

TAlentontwikkeling

Talent en competentie empowerment met de TMA methode.

Een analyse om jouw drijfveren, talenten en potentieel in kaart te brengen.

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) methode brengt 22 drijfveren en 44 talenten en 53 competenties in kaart. De TMA talentenanalyse is gebaseerd op positieve psychologie.

TMA zet ik in als instrument om drijfveren en talenten inzichtelijk te maken. Deze methode heeft als visie om mensen zoveel mogelijk te laten werken vanuit hun talenten en drijfveren. Dit is namelijk het meest motiverend en geeft de meeste kans op succes. Het uitgangspunt is een talentgerichte benadering, waarmee het maximale potentieel van de mens wordt gestimuleerd. De TMA methode geeft inzicht in de relatie tussen talenten en competenties tussen mens en organisatie.

Versterk de samenwerking van medewerkers met een gemeenschappelijke taal.

Werken aan teambuilding met de DISC Methode is een eenvoudige en slimme manier die samenwerking stimuleert. Het geeft namelijk inzicht in jouw communicatie- en gedragsvoorkeuren en die van andere teamleden. Hierdoor zorg je voor bewustwording, meer begrip en een betere verbinding en resultaten.

Talentontwikkeling voor de medewerkers van de organisatie.

Persoonlijk leiderschap vanuit het hart, met zingeving en impact.

Dit is een groepstraject waarbij de focus ligt op persoonlijk leiderschap vanuit een holistische blik.
Een talentgerichte benadering waarmee het oneindige potentieel van de medewerkers wordt gestimuleerd. Het maakt inzichtelijk wat hem of haar uniek maakt zodat hij of zij werkt vanuit passie en bevlogenheid.

Het is een programma ontwikkelt voor persoonlijke transformatie en persoonlijk leiderschap. Voor de high potentials en de high performers van de organisatie. Zij die nog meer willen en kunnen betekenen.

Dit zijn de gamechangers die het verschil maken.

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.