Discover your uniqueness

Discover Your Uniqueness:
Wil jij leven vanuit jouw ware potentieel en keuzes maken die echt in lijn liggen met jouw unieke zelf?

Misschien weet je dat er meer in je zit, maar heb je geen idee hoe je dit potentieel kunt benutten. Of heb je al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, maar nog nooit aan somatisch werken en breathwork.

Veel mensen hebben moeite om voor zichzelf op te komen, passen zich vaak aan anderen aan en vinden het lastig om grenzen aan te geven. Misschien heb je het gevoel dat je altijd bezig bent met het pleasen van anderen en vergeet je daarbij jezelf. Of wil je graag leven vanuit je kracht en hart, maar weet je niet hoe.

Als dit bekend klinkt, dan is het 3-maanden coaching programma, Discover Your Uniqueness, perfect voor jou! Dit gepersonaliseerde programma is ontworpen om jou te helpen een beter begrip van jezelf te krijgen en je zelfbewustzijn te vergroten. Door middel van lichaamswerk, ademwerk, persoonlijke coaching en op maat gemaakte opdrachten, ga je de reis naar binnen maken om jouw ware essentie te ademen, te voelen, te belichamen te leven!

Leven vanuit jouw uniekheid en potentieel

Samen zullen we op een reis van zelfontdekking gaan waarbij jij jouw potentieel zal onthullen en leert om jouw eigen vitaliteit, energie en uniekheid aan te boren.

De reis begint bij het lichaam, waarbij we jouw lichaam activeren en voelen wat jouw lichaam weet en met de mind verhelderen wat het betekent om vanuit jouw ware zelf te leven.

Laat je verbazen door de kracht van mijn coaching tools! Tijdens het 3-maanden coaching programma werken we met verschillende centrale tools die jouw persoonlijke groei en ontwikkeling zullen stimuleren.

En met name met ademwerk-sessies leer je hoe je eventuele trauma's en blokkades kunt helen en loslaten. Ademhalingstechnieken zijn een krachtig instrument om spanningen en stress los te laten, diepe ontspanning te bereiken en inzicht te krijgen in de oorzaken van blokkades zodat je deze kunt overwinnen en vrijer en ontspannen kunt leven.

Breathwork stimuleert jouw potentieel uit te breiden, uit te vergroten en te ontwikkelen.

 

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor iedereen die verlangt naar persoonlijke groei en meer voldoening in het leven. Of je nu een werknemer, ondernemer, manager of freelancer bent, dit programma is voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en zich wil ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

En wil leven vanuit je ware kracht en potentieel, het belichamen van jouw uniekheid.

Wil jij ook ontdekken wat jou uniek maakt en hoe je deze unieke eigenschappen kunt inzetten voor persoonlijke en professionele groei? Neem dan nu contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we bespreken of mijn coachingprogramma iets voor jou is en hoe we jouw unieke pad kunnen ontdekken. Wacht niet langer en ontdek jouw ware potentieel!

Tip! Dit traject kun je ook volgen vanuit je werkgever.

hoe ziet het programma eruit?

Een programma speciaal ontwikkeld waar je aan de slag gaat met persoonlijke groei. En ontdekt wat jou uniek maakt.

Opgebouwd uit verschillende modules:

Ik en mijn zelfbewustzijn

Ik en mijn fysieke welzijn

Ik en mijn mentale welzijn

Ik en mijn sociale welzijn

Ik en mijn spirituele welzijn

Breathwork sessies geïntegreerd in het gehele traject

Een traject van 3 maanden bestaande uit:

1-1 Coaching

2 wekelijks een sessie van 3 uur

Accountability check-ins

Support by chat, voice notes of tussentijdse korte calls

Persoonlijke opdrachten

6 sessies in totaal

Wat levert het jou op?

 Meer energie

 Meer zelfliefde

 Weet jij wat jou uniek maakt

 Jij ontdekt wat je echt wilt

 In verbinding bent met je lichaam, hart en hoofd

 Je overvloed ervaart

Tip! Dit traject kun je ook volgen vanuit je werkgever.

Your uniqueness

Voor de mensen die meer impact willen maken.
Omdat zij leven vanuit hun essentie, vanuit hun kracht en unieke zelf.

I have your back, but also
will kick your ass!

Er is er maar 1 zoals JIJ: leef ernaar! Op zoek naar het keerpunt in jouw leven?

Meld je aan voor het coachtraject en discover your uniqueness!

Live from your heart

Step in your power

Live your purpose

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Over Annelotte Scholten Coaching

Ik ben Annelotte Scholten. Coach voor mensen, ondernemers en organisaties. Met persoonlijke en professionele coaching in Zwolle (en daarbuiten) begeleid ik mensen naar een leven vanuit hart, lichaam en zingeving. Hun eigen, unieke kracht. Mijn grootste drijfveer is mijn eigen nieuwsgierigheid naar het leven. Ik houd van persoonlijke ontwikkeling en groei en van het creëren van bewustzijn in lichaam, hart, hoofd en ziel.

Alles begint bij een goede zorg voor jezelf. Leer jezelf kennen, waardoor je betere keuzes kan maken. Keuzes die jou dienen zodat je kan leven vanuit jouw uniekheid. Ieder mens is uniek en jij ook.

Wat mijn klanten zeggen

Persoonlijk Leiderschap | Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb het voorrecht gehad om een coachingstraject te volgen bij Annelotte, gericht op persoonlijk leiderschap. Dit traject heeft een diepgaande impact gehad op zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Annelotte heeft een ongelooflijk vermogen om je te begeleiden naar het ontdekken van je ware zelf, je unieke krachten en je kwaliteiten.
Haar benadering, zienswijze, begeleiding inclusief breathwork sessies en passende opdrachten, hebben mij geholpen om oude overtuigingen en obstakels los te laten en me te bevrijden van wat me niet meer diende.

Ik heb letterlijk laagje voor laagje mogen afpellen om de kern van 'wie is Carlin die zichzelf leidt' te vinden. Annelotte is niet alleen een uitzonderlijke coach, maar ook een prachtig mens met een warme persoonlijkheid. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en diepgaande groei kunt ervaren. Haar intuïtie en empathie zorgen ervoor dat er precies datgene aangeraakt wordt wat nodig is om je een stap verder te brengen. En dat niet alleen tíjdens de coachings sessies maar ook daarbuiten, door middel van ondersteunende en helpende calls & voicenotes. Een sterk element in haar begeleiding is dat je ook werkt aan integratie en verankering in het dagelijks leven, van alles wat je leert en ervaart tijdens de 1;1 sessies.

Dankzij Annelotte heb ik niet alleen een enorme groei doorgemaakt in persoonlijk leiderschap, maar heb ik ook mijn levensdoel ontdekt. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de transformatieve reis die ze me heeft laten ervaren. 

Als je op zoek bent naar een coach die je kan helpen dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te realiseren, ben je bij Annelotte op de juiste plek.

Liefs, Carlin

TMA Team Traject @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

We kijken terug op een waardevolle TMA teamtraining na gedegen voorbereidende gesprekken met ieder teamlid individueel. Annelotte voert deze gesprekken op een prettige, rustige manier met aandacht voor de persoon. Annelotte en Frank gaven in de teamtraining mooie inzichten in de talenten van ons team en hoe we deze op een krachtige manier kunnen inzetten.

 
Stichting Voor Elkaar Zwolle | Elise Suithoff

Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Krachtig, inspirerend en motiverend zijn de woorden die naar boven komen wanneer ik terugdenk aan de (breathwork) sessies die ik gevolgd heb bij Annelotte Scholten.

Ik had het genoegen te ontdekken wat de kracht van ademen is. De energie, kennis en kunde van Annelotte geven een veilig gevoel waardoor je via ademhaling een interne reis kunt maken om zo je emoties te ervaren en om zo weer in je eigen kracht te komen. Hoewel Annelotte vol energie zit, straalt ze zoveel rust uit en weet ze aan te voelen wat jij op dat moment nodig hebt, wat ervoor zorgt dat je je volledig durft over te geven om zo het beste voor jezelf uit de sessies te halen. 

De sessies van Annelotte zijn echt een kadootje aan jezelf. 

Christa

TMA Team Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

Beste Annelotte en Frank,

Nogmaals dank, ik vond het erg leerzaam en interessant.

Ook hoe jullie beiden op elkaar ingespeeld zijn met gevoel voor humor, lichtheid en jullie toegankelijke houding.

Stichting Voor Elkaar Zwolle | Naomi

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

De duidelijke uitleg en met name de snelheid van handelen.
Ga zo door!

SKETZ Uitzendbureau | Edwin Rietberg 

Discover Your Uniqueness @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is een warm persoon die zorgt voor veiligheid. Je wordt gezien en gehoord. Ze spiegelt je en laat je op een liefdevolle wijze zien wat eventuele acties of aandachtspunten mogen zijn.

Mijn ervaring:
Weer leren vertrouwen op je innerlijk kompas. Je hart mogen volgen en keuzes mogen maken voor jezelf. Door de breathwork sessies doorleef en veranker je de kennis die je hebt opgedaan en kun je niet meer om je intuïtie heen.

Mirella van Dijk 

Human Design @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

 Je bent authentiek en oprecht. Je persoonlijke benadering en beschikbaarheid in rust en verbinding hielpen mij om van de waan van de dag in het moment van de sessie te komen. De sessie was goed voorbereid en was zowel visueel als inhoudelijk waardevol. Ook de zachte achtergrondmuziek vond ik van meerwaarde. Prettig hoe je al tijdens de sessie kon teruggeven dat de manier waarop ik dingen aanpak passend zijn bij mijn profiel en/of positief bijdragen aan het profiel van mijn naaste(n). Dit maakte dat ik me als kwetsbaar persoon met een onvervulde behoefte direct gezien en bevestigd voelde. Dankjewel.

Anoniem

Breathwork Traject op maat @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is begripvol, voelde mij gelijk op mijn gemak, heel blij met de eerste breathwork sessie, nu al zin in de volgende!

Anoniem

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik vond het erg leuk om op deze manier meer over mijn intrinsieke motivatie te leren. Ik herkende mijzelf in veel dingen en dat was erg leuk om te zien. Ik denk dat het mij ook zeker nog meer verheldering geeft met wat ik in de toekomst wil bereiken.

Demi van het Ende

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Het was voor mij een heel bijzondere ervaring die op een persoonlijke en deskundige manier werd begeleid door jou.

Hanneke

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb de breathwork sessie als zeer prettig ervaren, in een veilige omgeving, waar ruimte is om alles wat zich aandient tijdens de sessie vrij te uiten.

Duncan

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★

De TMA talentenanalyse heeft mij veel inzichten gegeven. Ik was verrast hoe accuraat de omschrijving van mij als persoon is. Dit gaf mij opheldering en bewustwording in het zijn van mij als persoon.

Joy

Samenwerkingen met

Hamilton bright
NHL_Stenden_logo_NL_black
Tenderkoers
Sketz uitzendwerk
Stichting voor elkaar zwolle
Scholengemeenschap Singelland
Screenshot (22)
Roxit Visma
Improven

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.