Ademwerk

Ademen

Ademwerk, ook wel bekend als breathwork, wordt steeds populairder als methode om emotionele blokkades los te laten en trauma's te verwerken. Ons lichaam slaat namelijk veel emoties op, vooral wanneer we ons onveilig voelen in een situatie. Het oerinstinct van dieren kent het schudden om alles uit hun lichaam te laten, maar wij als mensen reageren vaak anders en slaan de emoties op.

Ons lichaam is slim genoeg om gedrag te vormen op basis van deze opgeslagen emoties. Dit kan echter belemmerend zijn voor ons dagelijks leven. Maar hier komt de magie van breathwork om de hoek kijken. Met behulp van ademwerk kunnen we deze oude emoties losademen en ons lichaam bevrijden van deze blokkades.

Spier van de ziel

 

Een belangrijk lichaamsdeel waar deze emoties vaak worden opgeslagen, is de psoas, ook wel de "Spier van de Ziel" genoemd. Ademwerk kan helpen om deze spier te ontspannen en de opgeslagen emoties los te laten.

Een andere methode die kan worden gebruikt in combinatie met ademwerk is tremors. Door middel van trillingen kunnen de spieren worden losgemaakt en kunnen emoties worden vrijgegeven.

Als je nieuwsgierig bent geworden naar de voordelen van ademwerk en tremors, aarzel dan niet om contact op te nemen met een ademwerkbegeleider. Zij kunnen je helpen bij het loslaten van opgeslagen emoties en het bevorderen van een gezonde emotionele balans.

ENERGY FLOWS

Eén breathwork sessie kan ongelofelijk krachtig zijn en geeft jou precies wat jij nodig hebt en waar jij klaar voor bent.

Ademwerk doorbreekt emotionele blokkades, omdat je door te ademen de energie letterlijk weer laat stromen. Het is prachtig om te ervaren wat er in je systeem en je lichaam gebeurt wanneer je een ademsessie ondergaat. Elke sessie is dan ook uniek en compleet anders. Elke sessie is een ervaring waar jij op dat moment klaar voor bent. En helpt jou om te leven vanuit jouw essentie.

Wat is jouw behoefte?
Onderzoek en maak kennis

1 verheldering van waar je staat

2 waar je naar toe wilt

3 wat je nodig hebt om daar te komen

keep investing in yourself, keep growing, keep going

Meld je aan

Invalid Email

Breathwork is niet aanbevolen voor:
De adembenadering die wij gebruiken wordt niet geadviseerd bij aandoeningen als, maar niet beperkt tot bi-polair, schizofrenie, hart- en vaatziekten, acute hartaandoeningen, epilepsie, glaucoom, netvliesloslating of hoge bloeddruk. Het wordt evenmin aangeraden als u zwanger bent of zich in het eerste trimester (de eerste drie maanden) van de zwangerschap bevindt. Ook als u medicijnen gebruikt wordt u geadviseerd medisch advies in te winnen voordat u deelneemt.