reviews

Persoonlijk Leiderschap | Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb het voorrecht gehad om een coachingstraject te volgen bij Annelotte, gericht op persoonlijk leiderschap. Dit traject heeft een diepgaande impact gehad op zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Annelotte heeft een ongelooflijk vermogen om je te begeleiden naar het ontdekken van je ware zelf, je unieke krachten en je kwaliteiten.
Haar benadering, zienswijze, begeleiding inclusief breathwork sessies en passende opdrachten, hebben mij geholpen om oude overtuigingen en obstakels los te laten en me te bevrijden van wat me niet meer diende.

Ik heb letterlijk laagje voor laagje mogen afpellen om de kern van 'wie is Carlin die zichzelf leidt' te vinden. Annelotte is niet alleen een uitzonderlijke coach, maar ook een prachtig mens met een warme persoonlijkheid. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en diepgaande groei kunt ervaren. Haar intuïtie en empathie zorgen ervoor dat er precies datgene aangeraakt wordt wat nodig is om je een stap verder te brengen. En dat niet alleen tíjdens de coachings sessies maar ook daarbuiten, door middel van ondersteunende en helpende calls & voicenotes. Een sterk element in haar begeleiding is dat je ook werkt aan integratie en verankering in het dagelijks leven, van alles wat je leert en ervaart tijdens de 1;1 sessies.

Dankzij Annelotte heb ik niet alleen een enorme groei doorgemaakt in persoonlijk leiderschap, maar heb ik ook mijn levensdoel ontdekt. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de transformatieve reis die ze me heeft laten ervaren. 

Als je op zoek bent naar een coach die je kan helpen dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te realiseren, ben je bij Annelotte op de juiste plek.

Liefs, Carlin

TMA Team Traject @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

We kijken terug op een waardevolle TMA teamtraining na gedegen voorbereidende gesprekken met ieder teamlid individueel. Annelotte voert deze gesprekken op een prettige, rustige manier met aandacht voor de persoon. Annelotte en Frank gaven in de teamtraining mooie inzichten in de talenten van ons team en hoe we deze op een krachtige manier kunnen inzetten.

 
Stichting Voor Elkaar Zwolle | Elise Suithoff

Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Krachtig, inspirerend en motiverend zijn de woorden die naar boven komen wanneer ik terugdenk aan de (breathwork) sessies die ik gevolgd heb bij Annelotte Scholten.

Ik had het genoegen te ontdekken wat de kracht van ademen is. De energie, kennis en kunde van Annelotte geven een veilig gevoel waardoor je via ademhaling een interne reis kunt maken om zo je emoties te ervaren en om zo weer in je eigen kracht te komen. Hoewel Annelotte vol energie zit, straalt ze zoveel rust uit en weet ze aan te voelen wat jij op dat moment nodig hebt, wat ervoor zorgt dat je je volledig durft over te geven om zo het beste voor jezelf uit de sessies te halen. 

De sessies van Annelotte zijn echt een kadootje aan jezelf. 

Christa

TMA Team Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

Beste Annelotte en Frank,

Nogmaals dank, ik vond het erg leerzaam en interessant.

Ook hoe jullie beiden op elkaar ingespeeld zijn met gevoel voor humor, lichtheid en jullie toegankelijke houding.

Stichting Voor Elkaar Zwolle | Naomi

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

De duidelijke uitleg en met name de snelheid van handelen.
Ga zo door!

SKETZ Uitzendbureau | Edwin Rietberg 

Discover Your Uniqueness @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is een warm persoon die zorgt voor veiligheid. Je wordt gezien en gehoord. Ze spiegelt je en laat je op een liefdevolle wijze zien wat eventuele acties of aandachtspunten mogen zijn.

Mijn ervaring:
Weer leren vertrouwen op je innerlijk kompas. Je hart mogen volgen en keuzes mogen maken voor jezelf. Door de breathwork sessies doorleef en veranker je de kennis die je hebt opgedaan en kun je niet meer om je intuïtie heen.

Mirella van Dijk 

Human Design @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

 Je bent authentiek en oprecht. Je persoonlijke benadering en beschikbaarheid in rust en verbinding hielpen mij om van de waan van de dag in het moment van de sessie te komen. De sessie was goed voorbereid en was zowel visueel als inhoudelijk waardevol. Ook de zachte achtergrondmuziek vond ik van meerwaarde. Prettig hoe je al tijdens de sessie kon teruggeven dat de manier waarop ik dingen aanpak passend zijn bij mijn profiel en/of positief bijdragen aan het profiel van mijn naaste(n). Dit maakte dat ik me als kwetsbaar persoon met een onvervulde behoefte direct gezien en bevestigd voelde. Dankjewel.

Anoniem

Breathwork Traject op maat @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is begripvol, voelde mij gelijk op mijn gemak, heel blij met de eerste breathwork sessie, nu al zin in de volgende!

Anoniem

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik vond het erg leuk om op deze manier meer over mijn intrinsieke motivatie te leren. Ik herkende mijzelf in veel dingen en dat was erg leuk om te zien. Ik denk dat het mij ook zeker nog meer verheldering geeft met wat ik in de toekomst wil bereiken.

Demi van het Ende

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Het was voor mij een heel bijzondere ervaring die op een persoonlijke en deskundige manier werd begeleid door jou.

Hanneke

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb de breathwork sessie als zeer prettig ervaren, in een veilige omgeving, waar ruimte is om alles wat zich aandient tijdens de sessie vrij te uiten.

Duncan

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★

De TMA talentenanalyse heeft mij veel inzichten gegeven. Ik was verrast hoe accuraat de omschrijving van mij als persoon is. Dit gaf mij opheldering en bewustwording in het zijn van mij als persoon.

Joy

Ervaringen & Blogs

De dood hoort bij ons bestaan

Je hart, je levendigheid, je vreugde, je vlam wordt steeds kleiner. Het is verdrietig, pijnlijk en zo intens. De snelheid waarmee je achteruit bent gegaan. Het is een continu lijden. Waarbij je ziet dat je lichaam opgeeft, je geest opgeeft en er geen vreugde, geen vlammetje, geen zingeving meer is in je bestaan. Het vermogen…
Read More

Human Design: De Gates

Wil jij dieper in jouw unieke human design duiken? En heb je al een Human Design Blauwdruk Boek. Dan zijn De Gates daar heel geschikt voor. In het Nederlands worden ze ook wel poorten genoemd. Jouw gates zijn simpelweg magisch, want ze helpen je om jezelf te begrijpen op een ongekend diep niveau. Ze vertellen…
Read More

Leidt het leven jou of leid jij jouw leven?

Een Diepgaande Verkenning van Vrouwelijk Leiderschap In ons vaak hectische bestaan als vrouwen, leiders, en moeders in business staan we voor de uitdaging om onszelf te leiden zonder te worden gestuurd door de conditioneringen van het verleden. Of ons te laten leiden door de omstandigheden, ook wel de hectiek van de dag.  Hoe kunnen we…
Read More

De Angst voor Ademwerk

Transformeer angst naar vertrouwen Ademwerk, oftewel breathwork, is een steeds populairder wordende vorm van persoonlijke ontwikkeling. Het biedt talloze voordelen, zoals stressvermindering, pijnverlichting, een betere nachtrust en een verhoogd zelfbewustzijn. Toch zijn er ook veel mensen die aarzelen om aan ademwerk te beginnen. Ze zijn bang voor wat er los kan komen, of ze vinden…
Read More

Ben jij klaar voor 2024? Wacht niet langer en begin nu!

She who leads herself Zij die zichzelf leidt! Ben jij klaar voor 2024? Wacht niet langer en begin nu! Wat wil je bereiken? Wat streef je na? Voor ambitieuze, spirituele vrouwen, die meer uit zichzelf willen halen. Vrouwen die hun eigen pad willen uitstippelen en begrijpen dat het begint met zelfleiderschap om een leven te…
Read More

Jouw Human Design laten maken

Waar start je met persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap? Mijn visie is een holistische benadering in persoonlijke ontwikkeling en groei. Het bewandelen van het gouden pad in het vergroten en versterken van zelfkennis en persoonlijk leiderschap. Mijn overtuiging is dat er meer mensen zichzelf mogen leiden. Door het vergroten van zelfkennis en zelfbewustzijn. Waarin een…
Read More

Verantwoordelijkheid nemen – Leiden vanuit het hart

Fysiek pijn in mijn hart ervaren, wat betekent dat? Pijn in mijn hart omgeeft het thema verantwoordelijkheid. Hoe verantwoordelijk voel je je voor je leven en de vele rollen die je vervult? Ben je accountable? Als ik naar mijn leven kijk en reflecteer over wat ik heb meegemaakt, voel ik diepe emoties rond dit onderwerp.…
Read More

He who leads

Wat is leiderschap? He who leads. Ode aan deze man. De man die zich wil ontwikkelen in zijn persoonlijk leiderschap en leiderschapsrol. Hij is directeur van een snelgroeiende organisatie en heeft de kans gekregen om leiding te nemen en te geven aan een prachtige groep mensen, waarvan hij nu al even onderweg is. Een man…
Read More

She who leads – Ontdek je persoonlijke kracht en maak impact

Groepsprogramma She Who Leads Ben jij een ondernemende vrouw? Voel je de aantrekkingskracht van groei in jouw leven en business? Dan is het groepsprogramma She Who Leads precies wat jij zoekt. Dit programma richt zich op vrouwen die weten dat er meer in henzelf en hun onderneming zit. Vrouwen die het diepe innerlijke weten hebben…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Hoe kies je de perfecte coach?

8 Cruciale vragen die helpen bij je keuze Wanneer je op zoek bent naar een coach om je persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen, is het van essentieel belang om de juiste keuze te maken. Niet elke coach past bij jouw behoeften en doelstellingen. Het is daarom van groot belang om een weloverwogen beslissing te nemen. Hier…
Read More

Workshop vitaliteit en vitaal leiderschap

Vitaliteit en vitaal leiderschap Leiderschap op het hoogste niveau: Karaktereigenschappen van Groots Leiderschap In de wereld van leiderschap zijn er talloze inspirerende figuren die als lichtende voorbeelden dienen voor velen. Maar wie is jouw persoonlijke held en voorbeeld als het aankomt op groots leiderschap? Welke karaktereigenschappen bewonder je het meest in deze superheld van de…
Read More

Verhoog je energie

Hoe meer energie in je lichaam hoe groter je veerkracht In mijn sessies staat vaak “het verhaal” centraal, zowel datgene wat je deelt als het verhaal dat je jezelf vertelt. We onderzoeken de situatie waarin je verkeert en wat het voor jou betekent. Wat hoor je in jouw verhaal? Wat is jouw waarheid? Onthoud dat…
Read More

Evolving Women’s Power: Unleashing True Freedom

Unveiling the Layers of Freedom: A Journey of Empowerment for Women Freedom, what does it truly entail? For me, freedom is the ultimate pursuit, a canvas upon which I paint the colors of emancipation, an experience I crave to immerse myself in. It’s a profound feeling, one that we, in our fortunate land, have the…
Read More

Somatisch coachen

Jouw super power belichamen In de zoektocht naar persoonlijke groei en leiderschap is somatisch coachen een krachtige benadering die de combinatie van lichaamswerk, ademwerk en coaching omvat. Deze benadering gaat ervan uit dat ons lichaam alle antwoorden in zich draagt. Het is als het ware ons innerlijke kompas, dat ons de weg wijst naar onze…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Reframe jouw geloofsovertuigingen

Persoonlijke kracht en empowerment via breathwork In ons streven om onze persoonlijke kracht te ontwikkelen, moeten we vaak een moedige sprong maken buiten onze comfortzone. En jouw geloofsovertuigingen zijn daarin belangrijk. Dit proces draait allemaal om het creëren van momentum en het transformeren van ons innerlijk gevoel. Het vergt de moed om bewust te kiezen…
Read More

Mijn vrouwelijke kracht

ZIJN Ik vind het mega interessant om te ontdekken wat voor kracht de vrouw heeft. In de wereld waarin we opgroeien, wordt de nadruk vaak gelegd op het luisteren naar wetenschappelijke onderzoeken en onderbouwingen. We zien dat de medische wereld grotendeels gebaseerd is op onderzoeken en kennis op het mannelijk lichaam, terwijl het vrouwelijk lichaam…
Read More

Wanneer heb jij voor het laatst een beslissing gemaakt die doodeng voelde?

Onzekerheden, angsten, twijfels, wikken en wegen. Je zit vast. De energie in je lichaam zit vast. Je wilt verder, maar je mind neemt het over. Wat is de best volgende stap om te nemen? Je wilt ruimte maken, maar je geloofsovertuigingen van angsten en onzekerheden nemen het van je over. Iedereen ervaart dit wel eens…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Stampvoetend de trap op stormen

Een terugblik in persoonlijk leiderschap Mijn beleving van persoonlijk leiderschap Wat betekent persoonlijk leiderschap voor mij? Laten we teruggaan naar mijn jeugd, naar het moment dat ik met opgekropte emoties de trap op stormde. Als rebelse tiener, vol onbegrip en opgekropte woede. Waarom onderdrukken we die emoties vaak zo snel? Maar stel je voor, wat…
Read More

Sta in je kracht

Creëren vanuit je Persoonlijke Kracht Voel je persoonlijke kracht en handel vanuit dit gevoel. Het leven is een voortdurende reis waarin we worden geconfronteerd met verschillende omstandigheden en uitdagingen. Hoe we hiermee omgaan, wordt sterk beïnvloed door onze persoonlijke kracht en ons vermogen om te vertrouwen. In deze blog gaan we dieper in op de…
Read More

We krijgen alleen wat we geven

De Kracht van Geven en Ontvangen In het voortdurende streven naar betekenis en vervulling in ons leven, stuiten we vaak op tijdloze wijsheden die ons herinneren aan de eenvoudige waarheden die de kern van ons bestaan vormen. Een van deze wijsheden is het gezegde “We krijgen alleen wat we geven”. Dit gezegde reikt verder dan…
Read More

Waar houd ik mezelf in?

Waar ligt jouw groei? Wat is persoonlijke vrijheid? In mijn leven is het een terugkerend thema geweest – het gevoel dat ik mezelf inhield. Het verlangen om anderen te pleasen en alles ‘goed’ te doen, heeft me vaak ingehouden om volledig mezelf te zijn. Destijds was het waardevol te onderzoeken waarom ik me zo afhankelijk…
Read More

De kracht van het innerlijk dialoog

Verander je innerlijk dialoog van kritisch naar aanmoedigend. De kracht van je innerlijke dialoog: van innerlijke criticus naar innerlijke cheerleader. Het gesprek dat we met onszelf voeren in ons hoofd is iets dat we allemaal herkennen. Maar laten we eerlijk zijn, vaak is dit gesprek verre van stimulerend. We lijken experts te zijn in het…
Read More

Contemplatie

Contemplatie; Een diepere vorm van introspectie Contemplatie: Het aannemen van volledige verantwoordelijkheid voor onze innerlijke staat. In de hectische wereld waarin we leven, is het gemakkelijk om te worden meegesleept door externe factoren en situaties die onze gemoedsrust verstoren. Het lijkt alsof we voortdurend in reactieve modus zijn, waarbij we onze innerlijke wereld toestaan ​​om…
Read More

Rijkdom

Wat betekent rijkdom voor jou? Rijkdom gaat over vertrouwen en vrijheid Over de waarde van jezelf en de waarde van je omgeving Jezelf volledig voelen in alle lagen Jezelf kennen Je eigen kracht van waarde zien Jezelf belichamen Van jezelf houden Initiatief nemen vanuit die plek Je eigen leven laten groeien Dienstbaar zijn aan het…
Read More

Zij die zichzelf leidt

Shout-out naar deze prachtige vrouw Zij die zichzelf leidt. Shout-out naar deze prachtige vrouw en een “big  celebration” voor haar persoonlijke groei in de afgelopen 4 maanden. Vier maanden lang heb ik het voorrecht gehad om deze vrouw te begeleiden op haar innerlijke reis, met behulp van breathwork en coaching. Zij die de diepe reis…
Read More
TMA teambuilding puzzle

TMA-Teamtraining

Je bouwt als organisatie op een gezond werkklimaat Als organisatie is het streven naar succes en groei vanzelfsprekend. Maar hoe zorg je ervoor dat deze ambities niet alleen mooie woorden blijven, maar daadwerkelijk worden nagestreefd? Hoe creëer je een team dat gezamenlijk een heldere en duidelijke ambitie nastreeft? In de praktijk kan dit een uitdaging…
Read More

Zomeroverdenking

Vrijheid en Voldoening: Een Zomerse Zelfreflectie Wanneer voel jij je super energiek? Hoe voelt dat in je lichaam en welke versterkende overtuigingen vanuit je mind benut je in deze situatie? Ieder individu ervaart momenten van intense energie op verschillende manieren. Voor sommigen kan dit gepaard gaan met een gevoel van vitaliteit, opwinding en kracht. In…
Read More
You

YOU

Ambitieuze high achievers Ik bied breathwork en coaching die echt impact heeft! Mijn aanpak spreekt high achievers aan. En dat is niet voor iedereen en dat is oké, want ik ben geen coach die iedereen kan en wil helpen. Het is een bewuste keuze om met krachtige individuen te werken.  Deze mensen hebben de moed…
Read More

Dagboek van Annelotte

Hoe zag mijn week eruit? Mijn week was gevuld met bijzondere gebeurtenissen en emotionele momenten. Het hoogtepunt was ongetwijfeld de avondvierdaagse, waar ik vol bewondering de enthousiaste kinderen zag wandelen. Vier dagen lang was en vanavond ben ik getuige van hun doorzettingsvermogen en vreugde. Naast dit kleurrijke evenement, ben ik momenteel betrokken bij verschillende boeiende…
Read More

Breathwork & Coaching

Empowerment door adem Laat je potentieel bloeien met ademwerk en krachtige coaching. Breathwork & coaching, wat kan deze combinatie voor je betekenen? Of je nu op zoek bent naar stressvermindering, zelfontdekking, verhoogde energie, verbeterd zelfbewustzijn, veerkracht of gewoon meer plezier en voldoening in het leven, breathwork en coaching bieden waardevolle tools om je te ondersteunen…
Read More

Het Taoïsme: Een pad van wijsheid en harmonie

Het transformerende inzicht in de kunst van Taoïstisch leven In onze moderne wereld lijken we voortdurend te worden geconfronteerd met angst, stress en een overweldigende druk om te presteren. Maar wat als er een tijdloze wijsheid bestaat die ons kan leiden naar een leven van evenwicht, vreugde en moeiteloze prestaties? Ontdek nu de verlichtende waarheid…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Grenzen aangeven

Wat zijn jouw grenzen? Grenzen aangeven is essentieel voor onze persoonlijke effectiviteit en welzijn. Het stelt ons in staat om onze eigen behoeften en grenzen te begrijpen en te communiceren met anderen om ervoor te zorgen dat onze grenzen worden gerespecteerd. Een belangrijk aspect van grenzen aangeven is het luisteren naar ons lichaam en onze…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

De kracht van kwetsbaarheid

De kracht van kwetsbaarheid Kwetsbaarheid wordt vaak gezien als een teken van zwakte. Het tonen van kwetsbaarheid kan echter ook een teken zijn van persoonlijke kracht en leiderschap. Door kwetsbaar te zijn, toon je dat je bereid bent om jezelf open te stellen voor anderen en dat je in staat bent om jezelf te ontwikkelen…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Hoe je als leider de vitaliteit van je medewerkers kunt bevorderen

vitaliteit & duurzame inzetbaarheid Als leider is het belangrijk om niet alleen te focussen op de productiviteit van je medewerkers, maar ook op hun vitaliteit. Een gezonde en energieke werknemer is immers productiever en creatiever dan iemand die uitgeput is. In dit blog bespreken we hoe je als leider de vitaliteit van je medewerkers kunt…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Emotionele verantwoordelijkheid nemen: de weg naar transformatie

Dit is de basis van menselijk lijden Emotionele verantwoordelijkheid nemen begint bij het herkennen van jouw lijden. Er zijn 6 patronen die hieraan ten grondslag liggen: Verdringing Ontkenning Schaamte Afwijzing Schuldgevoel Scheiding / isolatie Alle emoties die je in je leven ervaart zijn onderdeel van een reis. We moeten beginnen met het erkennen en begrijpen…
Read More
Vitaliteit op het werk

Vitaliteit op het werk

Vitaliteit op het werk Vitaliteit op het werk is een belangrijk onderwerp waar veel organisaties mee bezig zijn. Maar hoe staat het eigenlijk gesteld met de vitaliteit binnen jullie organisatie? Om hier achter te komen is het van belang om naar verschillende aspecten te kijken, zoals verzuim, werkdruk, positieve gezondheid en het werkklimaat. Allereerst is…
Read More
Het aanvragen van een coach traject bij je werkgever

Het aanvragen van een coach traject bij je werkgever

Het aanvragen van een coach traject bij je werkgever Het is een prachtige stap voorwaarts om te erkennen dat je behoefte hebt aan een coach. Wanneer je jezelf uitdaagt als high potential om te groeien, dan kan een gericht coach traject bij je werkgever je hierbij helpen. Een coach kan je begeleiden bij het ontdekken…
Read More
Annelotte Scholten Coaching, Zwolle

Een blik op vitaliteit in de toekomst

Vitaliteit, dit schreef ik een jaar geleden Vitaliteit is officieel in het curriculum opgenomen van het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs. Ik kan het niet geloven. Onderwijs is dusdanig veranderd dat men bewust is geworden dat ieder mens uniek is. Dit heeft mega impact voor onze kinderen. Onze kinderen groeien op in een…
Read More
Energie zones

In de flow zijn of nergens zin in hebben?

Energie zones In welke energie zone verkeer jij en het team waar je mee samen werkt? In ons dagelijks leven zijn we allemaal bekend met het gevoel van “in de flow zijn” of “nergens zin in hebben”. Vaak kunnen we deze gevoelens niet goed verklaren, maar ze hebben wel invloed op ons gedrag en onze…
Read More
Annelotte Scholten

De vrouwelijke energie herontdekken voor meer creatie en passie

De betekenis van vitaliteit Als coach houd ik mij enorm bezig met vitaliteit en met wie ik ook over dit onderwerp spreek, het vormt altijd een interessant gesprek. Vitaliteit heeft namelijk voor iedereen een andere betekenis en interpretatie. Voor mij persoonlijk betekent het levenskracht in de meest rauwe vorm. Het gaat om levensenergie, hoe je…
Read More
artificial intelligence

Artificial intelligence en duurzame inzetbaarheid

Artificial intelligence & vitaliteit In deze transitie is het van essentieel belang om te investeren in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. De uitdagingen waar bedrijven en hun medewerkers de komende jaren mee te maken krijgen, zijn enorm. Artificial intelligence en automatisering en digitalisering zullen veel banen doen verdwijnen en tegelijkertijd nieuwe kansen creëren. Maar hoe kunnen…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Loslaten; tips en kracht

Wat houd jij vast? Loslaten is een krachtig middel om ruimte te maken voor nieuwe ervaringen en groei. Het kan echter ook een van de moeilijkste dingen zijn om te doen. Het is niet eenvoudig om vast te houden aan oude patronen, mensen of dingen die niet langer dienen, maar het is belangrijk om te…
Read More
Ademwerk Zwolle

Ademwerk

Ademen Ademwerk, ook wel bekend als breathwork, wordt steeds populairder als methode om emotionele blokkades los te laten en trauma’s te verwerken. Ons lichaam slaat namelijk veel emoties op, vooral wanneer we ons onveilig voelen in een situatie. Het oerinstinct van dieren kent het schudden om alles uit hun lichaam te laten, maar wij als…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Wat wil jij echt?

Wat zegt je hart? Wat wil jij echt? Dit is een belangrijke vraag die we onszelf regelmatig zouden moeten stellen. Het is niet altijd makkelijk om antwoord te geven op deze vraag, omdat we soms vastzitten in ons dagelijks leven en ons laten meeslepen door de verwachtingen van anderen. Het is echter belangrijk om stil…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

De leidende coalitie van een vitaal gedachtengoed

Een vitaal gedachtengoed Een vitaal gedachtengoed is van cruciaal belang voor organisaties die zichzelf willen ontwikkelen en transformeren. Het streven naar een vitaal gedachtengoed kan vele voordelen bieden, zoals het vergroten van de innovatiekracht, het verhogen van de betrokkenheid van medewerkers en het versterken van de organisatiecultuur. Dit kan uiteindelijk leiden tot een betere concurrentiepositie,…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Equinox – Astrologisch nieuw jaar

Nieuwe energie van de RAM Morgen, 20 maart, markeert de equinox – een dag waarop de lengte van dag en nacht gelijk is. Het is een belangrijke dag in astrologie, want het markeert het begin van een nieuw astrologisch seizoen. Dit jaar valt de equinox in het teken van Ram, wat betekent dat het een…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Persoonlijke coaching: de sleutel tot succesvolle ontwikkeling van werknemers

Coaching In een tijd waarin talentontwikkeling steeds belangrijker wordt, zijn bedrijven op zoek naar effectieve manieren om de groei van hun werknemers te stimuleren. Eén van de meest effectieve manieren om dit te doen is door middel van persoonlijke coaching. Het biedt werknemers de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen, te groeien in hun functie…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Teambuilding

Teambuilding Teambuilding is een belangrijk aspect van succesvolle organisaties en kan worden beschouwd als een essentieel onderdeel van het creëren van een sterk en effectief team. Door te investeren in communicatieverbetering, talentontwikkeling en het vergroten van begrip en verbinding binnen het team, kunnen organisaties niet alleen betere resultaten behalen, maar ook een meer bevredigende werkomgeving…
Read More
Earth

De wereld heeft rust en herstel nodig.

Mijn ervaring bij André Kuipers Onlangs had ik het voorrecht om een avond vol inspiratie te ervaren met André Kuipers. Hij deelde zijn leven en ervaringen, zowel op aarde als in de ruimte. Ik was volledig ondergedompeld in zijn verhaal en stond versteld van de intelligentie van de mensheid en wat we allemaal kunnen waarnemen…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

5 tips voor een gezonde en vitale organisatie

5 tips voor een gezonde en vitale organisatie In een wereld waarin werkgevers constant strijden om talentvolle werknemers aan te trekken en te behouden, is het van cruciaal belang om te weten hoe je werknemers tevreden kunt houden en je productiviteit kunt verhogen. De oplossing is simpel, investeer in amplitie. Het verwijst naar een positief…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Wat is de beste expressie van jouw ware zelf?

Hoe goed ken jij jezelf? Als mens hebben we allemaal bepaalde drijfveren en talenten die ons helpen bij het vinden van ons levensdoel en het werken in een staat van flow. Door ons bewust te worden van deze drijfveren en talenten, kunnen we ons leven inrichten op een manier die ons geluk en vervulling brengt.…
Read More
lichaamwerk

Hoe ons lichaam emoties vasthoudt

Waar houdt jij je in? Vandaag was het weer zover, de dag waarop ik mijn passie kan uitoefenen en mensen kan helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Het geven van een breathwork sessie stelt me in staat om te zien hoe ons lichaam alle emoties vasthoudt en hoe deze ons dagelijks leven beïnvloeden. Het…
Read More
Stress & Vitaliteit

Stress & vitaliteit

Het belang van luisteren naar je lichaam. Stress en vitaliteit gaan hand in hand.Stress is een natuurlijk en functioneel onderdeel van het menselijk leven. Het helpt ons om ons aan te passen aan veranderingen en uitdagingen in ons leven. Het lichaam reageert op stress door het vrijkomen van hormonen, zoals adrenaline en cortisol, die ons…
Read More
Potentieel ontwikkelen

Jouw volledig potentieel leven middels Lichaamswerk & Breathwork

Wat streef je na? Wat is jouw droom? Ademhalen is iets wat we allemaal van nature doen, maar we realiseren ons niet altijd hoe krachtig het kan zijn als we het bewust en met intentie doen. Breathwork en lichaamswerk zijn twee methoden die ons kunnen helpen om ons potentieel te ontwikkelen en te leven vanuit…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Vitaal leiderschap

De sleutel tot een gezonde organisatie. In onze moderne werkomgeving is er veel aandacht voor productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid. Maar vaak wordt hierbij vergeten dat het succes van een organisatie afhankelijk is van de gezondheid en vitaliteit van haar medewerkers. Vitaliteit gaat niet alleen over fysieke gezondheid, maar ook over mentale en emotionele gezondheid. Dit…
Read More
TMA Zwolle

Waar krijg je vaak complimenten over van anderen?

Ken jij je talenten? Zet jij je talenten bewust in in je huidige werk? Het zijn goede vragen om te stellen met betrekking tot talentontwikkeling! Hieronder staan nog enkele andere vragen die je kunt stellen om je eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen: Welke taken en activiteiten geven je energie en voldoening? Waar krijg…
Read More
Vitaliteit Coaching Zwolle

Wat levert vitaliteit coaching op voor bedrijven?

Vitaliteit coaching In de moderne zakenwereld wordt het belang van gezondheid en welzijn op de werkplek steeds belangrijker. Bedrijven hebben de verantwoordelijkheid om hun medewerkers te ondersteunen bij het behouden van een gezonde levensstijl, zowel fysiek als mentaal. Dit kan bereikt worden door middel van vitaliteit coaching, wat zich richt op het verbeteren van de…
Read More
Ademwerk Zwolle Annelotte Scholten Coaching Zwolle Breathwork Zwolle Persoonlijke ontwikkeling

Wat breathwork voor jou kan betekenen

Breathwork Zwolle Als coach maak ik vaak gebruik van breathwork, een techniek waarbij bewuste ademhalingstechnieken worden gebruikt om de fysieke, mentale en emotionele gezondheid te verbeteren. Een van de technieken die ik vaak gebruik is ademen in een circulair ritme, ook wel verbonden ademen genoemd. Deze techniek kan helpen om de ademhaling te reguleren en…
Read More
Werkboek verhoog je veerkracht Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Verhoog je veerkracht

Download gratis Een werkboek over omgaan met werkdruk en stress. Een werkboek wat uitlegt hoe je hierin persoonlijk leiderschap neemt. Een doeboek met praktische opdrachten en schema’s die bijdragen aan het maken van keuzes die jou dienen. Waardoor jouw veerkracht vergroot. En de werkdruk en stress verlaagt.   Werkboek verhoog je veerkracht Hoe om te…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Wil jij ook meer vitaliteit?

Vitaliteit, het trend woord van de afgelopen jaren. Maar wat betekent vitaliteit voor organisaties en haar medewerkers? Welk probleem lost meer vitaliteit eigenlijk op als je hier als organisatie aandacht aan schenkt? Mijn gedachtengoed over vitaliteit staat gelijk aan een gezond werkklimaat in combinatie met alignment tussen de talenten van de medewerkers en de werkzaamheden…
Read More
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Waarom Breathwork zo krachtig is

Wat is breathwork? Waarom is breathwork zo krachtig? De vitale kracht van ademhalen, zorgt voor de verbinding tussen de geest en lichaam. De ongekende kracht om te leven vanuit je gehele systeem en niet alleen vanuit je hoofd. Dat is de echte kracht van adem halen en weer voelen. Voelen wat van jou is. Stilstaan…
Read More
Human Design

Business and leadership from the heart

Visiting Carola Keller in Hamburg, owner of Krüger Aviation GmbH. She shows how to run a business and to lead from the heart.
Read More

My biggest succes and fuck up of 2022

Bijna 1 jaar aan ondernemerschap achter de rug Wat een bewogen jaar. Het corporate leven achter mij gelaten in 2021. Met zo’n duidelijk gevoel en gedrevenheid om voor mezelf te starten. Als een champagne fles bruiste het eerste kwartaal alles eruit. Een heerlijk succes gevoel. En het lijkt wat vroeg om terug te blikken. Echter…
Read More

Mijn ervaring met Human Design

Uniekheid Wie human design nog niet kent, dan is het bij deze de uitnodiging om je meer te gaan verdiepen in dit systeem. Voor mij heeft Human Design veel erkenning gecreëerd voor wie ik ben in essentie. Het zorgde voor veel herkenning en erkenning. Leven in een wereld gedomineerd door Generators en Manifasting Generators. Heb…
Read More

Mijn ervaring met de TMA methode

De kracht van de TMA methode is helderheid geven aan wat de cliënt voelt en diep van binnen weet, maar zelf niet onder woorden weet te brengen of zich er nog niet volledig van bewust is. Deze TMA methode geeft veel helderheid. En met name inzicht welke drijfveren en talenten echt van jou zijn. Maar…
Read More

Discover Your Uniqueness

Onbegrepen Het coachtraject Discover Your Uniqueness, lees het persoonlijke verhaal van 1 van mijn cliënten. Dit in overeenstemming met haar om te delen. Opgebrand, uitgeput, te lange tijd zich ingehouden. Onbegrepen voelen en het gevoel ervaren niet gehoord te worden. Ruimte innemen in plaats van mee bewegen. Waar sta ik, wie ben ik? Hetgeen waar…
Read More

Breathwork ervaring

Ademhaling & Emoties Mijn cliënt komt bij mij met de vraag om haar ademhaling te reguleren. Bij binnenkomst ervaar ik een vriendelijke, enthousiaste vrouw die net lang in de auto heeft gezeten om bij mij te komen.Eenmaal in gesprek zie ik aan haar dat de emoties haar hoog zitten. Bij de eerste vraag nemen de…
Read More

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.