Wil jij jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Als zelfstandig ondernemer wil je niets liever dan groeien en succesvol zijn. Toch kan het soms lastig zijn om dit te bereiken. Misschien loop je tegen bepaalde obstakels aan, voel je je onzeker over bepaalde aspecten van je bedrijf of weet je niet goed hoe je verder moet groeien. Dit kan leiden tot frustratie, stress en het gevoel dat je vastzit.

Gelukkig is er een oplossing: 1 op 1 coaching op maat specifiek afgestemd op jouw situatie. We onderzoeken samen jouw omstandigheden en vereisten, en bepalen vervolgens welke acties nodig zijn om jou en jouw bedrijf te laten groeien en verbeteren.

Voor de bevlogen zelfstandig ondernemers die vol passie leven en werken. En met name voor diegene die willen leven en werken naar hun volledige potentieel!

Keep investing in yourself, keep growing, keep going.
Business and leadership from the heart.

Annelotte Scholten Coaching Zwolle
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Ik ben jouw business coach in Zwolle en omgeving als je:

Je voelt dat je vastloopt. Of je weet dat er méér in je zit. 

Thuis en in je werk. Je weet je dat er méér in je zit, maar komt er niet bij. Bijna allemaal kennen we dat punt waarop je denkt: waarom doe ik dit? En wat wil ik zélf eigenlijk? Maar wat als je dat helemaal niet (meer) weet...?

Als zelfstandig ondernemer kan het lastig zijn om alle ballen hoog te houden. Je hebt te maken met verschillende uitdagingen en verantwoordelijkheden, zoals;

vastloopt in je werk of privé;

nog meer jouw potentieel en groei wil benutten en uitdagen.

het aantrekken van nieuwe klanten en behouden van bestaande klanten;

wil ontdekken waar je talenten en kansen liggen;

je kracht (terug) wilt vinden;

wil leven en werken vanuit jóuw unieke zelf en oneindig potentieel;

het managen van je tijd en energie

Ik ben Annelotte Scholten, business coach in Zwolle. Met dit persoonlijke en professionele 1-op-1 coachtraject begeleid ik je naar een leven vanuit je eigen, unieke kracht en oneindig potentieel.

In dit traject begeleid ik jou naar jouw oneindige potentieel

Ik help je inzichtelijk te maken wat jóu uniek maakt.
Zodat je kunt leven en werken vanuit passie en bevlogenheid.
Ik werk vanuit positieve psychologie, vitaliteitscoaching en met lichaamswerk en met name met breathwork sessies.

Met 1 op 1 coaching op maat krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om deze uitdagingen aan te pakken en te overwinnen. Samen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw persoonlijke leiderschap en de groei van je bedrijf.

Als ervaren business coach & trainer bied ik 1 op 1 coaching op maat aan voor zelfstandig ondernemers. Tijdens het traject gaan we aan de slag met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als ondernemer. Samen werken we aan het realiseren van jouw doelen en het overwinnen van eventuele obstakels.

Met mijn persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt als ondernemer. Ik help je om je sterke punten te ontdekken en te benutten, en om te werken aan de gebieden waar je nog kunt groeien. Door middel van breathwork, individuele gesprekken en opdrachten krijg je inzicht in jezelf en je onderneming en leer je hoe je deze op de beste manier kunt laten groeien.

Annelotte Scholten Coaching Zwolle
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Na het traject. Wat levert een business coach je op?

Als zelfstandig ondernemer kan het investeren in persoonlijke coaching veel opleveren. Hieronder staan enkele voordelen van coaching op een rijtje:

  1. Meer succes in je onderneming: Door middel van persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van je bedrijf kun je je potentieel volledig benutten en jouw unieke business laten floreren.
  2. Betere keuzes maken: de begeleiding helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf, waardoor je betere keuzes kunt maken die echt bij jou en je bedrijf passen.
  3. Meer balans en minder stress: vitaliteitscoaching kan je helpen om meer balans te vinden tussen werk en privé en om stress te verminderen.
  4. Regie vanuit authenticiteit: Door persoonlijke ontwikkeling en coaching kun je meer in verbinding komen met jezelf en vanuit authenticiteit regie nemen over jouw leven en onderneming.
  5. Leven en werken vanuit het hart: Breathwork en dit traject kan je helpen om vanuit jouw persoonlijke missie, purpose en zingeving te leven en te werken, waardoor je meer voldoening haalt uit jouw werk.
  6. Integratie van hoge idealen, hoge standaarden en hoge doelen: Persoonlijk leiderschap kan je helpen om jouw hoge idealen, hoge standaarden en hoge doelen te integreren in jouw leven en onderneming.
  7. Een gezonde business lifestyle ontwikkelen: Coaching kan je helpen om een gezonde business lifestyle te ontwikkelen, waardoor je zowel persoonlijk als professioneel kunt groeien.

Ja ik wil het roer om!

Kortom, investeren in coaching kan leiden tot meer succes in je onderneming, betere keuzes, meer balans en minder stress, regie vanuit authenticiteit, leven en werken vanuit het hart, integratie van hoge idealen, hoge standaarden en hoge doelen en een gezonde business lifestyle. Als zelfstandig ondernemer die vol passie leeft en werkt, is het zeker de moeite waard om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en coaching. Neem daarom gerust contact op met Annelotte Scholten Coaching Zwolle voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Klinkt goed?
Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Ja, ik wil ook het roer om!

Dit kun je verwachten van mij als jouw business coach:

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je hulpvraag te bespreken.

Met jouw vragen als uitgangspunt, maak ik een voorstel op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Annelotte Scholten Coaching Zwolle
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Over Annelotte Scholten, Business Coach Zwolle

Mijn grootste drijfveer? Dat is mijn nieuwsgierigheid naar het leven.
Ik houd van persoonlijke ontwikkeling en groei. Van het creëren van bewustzijn in lichaam, hart, hoofd en ziel. Het is niet alleen mijn doel als coach, maar ook mijn persoonlijke ontdekkingstocht. Ik ben die eeuwige student van het leven in persoonlijke ontwikkeling, gezien door een holistische bril.

Als coach werk ik vanuit mijn eigen passie. Daar haal ik ontzettend veel voldoening uit. Vanuit die overtuiging coach en begeleid ik graag mensen naar persoonlijke ontwikkeling en groei.

Alles begint bij een goede zorg voor jezelf. Leer jezelf kennen, daardoor kun je betere keuzes maken. Die keuzes helpen je te leven vanuit jouw uniekheid. Ieder mens is uniek. En jij dus ook.

- Annelotte Scholten, business coach Zwolle

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.