Wil jij jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Als zelfstandig ondernemer wil je niets liever dan groeien en succesvol zijn. Toch kan het soms lastig zijn om dit te bereiken. Misschien loop je tegen bepaalde obstakels aan, voel je je onzeker over bepaalde aspecten van je bedrijf of weet je niet goed hoe je verder moet groeien. Dit kan leiden tot frustratie, stress en het gevoel dat je vastzit.

Gelukkig is er een oplossing: 1 op 1 coaching op maat specifiek afgestemd op jouw situatie. We onderzoeken samen jouw omstandigheden en vereisten, en bepalen vervolgens welke acties nodig zijn om jou en jouw bedrijf te laten groeien en verbeteren.

Voor de bevlogen zelfstandig ondernemers die vol passie leven en werken. En met name voor diegene die willen leven en werken naar hun volledige potentieel!

Keep investing in yourself, keep growing, keep going.
Business and leadership from the heart.

Annelotte Scholten Coaching Zwolle
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Ik ben jouw business coach in Zwolle en omgeving als je:

Je voelt dat je vastloopt. Of je weet dat er méér in je zit. 

Thuis en in je werk. Je weet je dat er méér in je zit, maar komt er niet bij. Bijna allemaal kennen we dat punt waarop je denkt: waarom doe ik dit? En wat wil ik zélf eigenlijk? Maar wat als je dat helemaal niet (meer) weet...?

Als zelfstandig ondernemer kan het lastig zijn om alle ballen hoog te houden. Je hebt te maken met verschillende uitdagingen en verantwoordelijkheden, zoals;

vastloopt in je werk of privé;

nog meer jouw potentieel en groei wil benutten en uitdagen.

het aantrekken van nieuwe klanten en behouden van bestaande klanten;

wil ontdekken waar je talenten en kansen liggen;

je kracht (terug) wilt vinden;

wil leven en werken vanuit jóuw unieke zelf en oneindig potentieel;

het managen van je tijd en energie

Ik ben Annelotte Scholten, business coach in Zwolle. Met dit persoonlijke en professionele 1-op-1 coachtraject begeleid ik je naar een leven vanuit je eigen, unieke kracht en oneindig potentieel.

In dit traject begeleid ik jou naar jouw oneindige potentieel

Ik help je inzichtelijk te maken wat jóu uniek maakt.
Zodat je kunt leven en werken vanuit passie en bevlogenheid.
Ik werk vanuit positieve psychologie, vitaliteitscoaching en met lichaamswerk en met name met breathwork sessies.

Met 1 op 1 coaching op maat krijg je de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om deze uitdagingen aan te pakken en te overwinnen. Samen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw persoonlijke leiderschap en de groei van je bedrijf.

Als ervaren business coach & trainer bied ik 1 op 1 coaching op maat aan voor zelfstandig ondernemers. Tijdens het traject gaan we aan de slag met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als ondernemer. Samen werken we aan het realiseren van jouw doelen en het overwinnen van eventuele obstakels.

Met mijn persoonlijke aanpak zorg ik ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt als ondernemer. Ik help je om je sterke punten te ontdekken en te benutten, en om te werken aan de gebieden waar je nog kunt groeien. Door middel van breathwork, individuele gesprekken en opdrachten krijg je inzicht in jezelf en je onderneming en leer je hoe je deze op de beste manier kunt laten groeien.

Annelotte Scholten Coaching Zwolle
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Na het traject. Wat levert een business coach je op?

Als zelfstandig ondernemer kan het investeren in persoonlijke coaching veel opleveren. Hieronder staan enkele voordelen van coaching op een rijtje:

  1. Meer succes in je onderneming: Door middel van persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van je bedrijf kun je je potentieel volledig benutten en jouw unieke business laten floreren.
  2. Betere keuzes maken: de begeleiding helpt je om meer inzicht te krijgen in jezelf, waardoor je betere keuzes kunt maken die echt bij jou en je bedrijf passen.
  3. Meer balans en minder stress: vitaliteitscoaching kan je helpen om meer balans te vinden tussen werk en privé en om stress te verminderen.
  4. Regie vanuit authenticiteit: Door persoonlijke ontwikkeling en coaching kun je meer in verbinding komen met jezelf en vanuit authenticiteit regie nemen over jouw leven en onderneming.
  5. Leven en werken vanuit het hart: Breathwork en dit traject kan je helpen om vanuit jouw persoonlijke missie, purpose en zingeving te leven en te werken, waardoor je meer voldoening haalt uit jouw werk.
  6. Integratie van hoge idealen, hoge standaarden en hoge doelen: Persoonlijk leiderschap kan je helpen om jouw hoge idealen, hoge standaarden en hoge doelen te integreren in jouw leven en onderneming.
  7. Een gezonde business lifestyle ontwikkelen: Coaching kan je helpen om een gezonde business lifestyle te ontwikkelen, waardoor je zowel persoonlijk als professioneel kunt groeien.

Ja ik wil het roer om!

Kortom, investeren in coaching kan leiden tot meer succes in je onderneming, betere keuzes, meer balans en minder stress, regie vanuit authenticiteit, leven en werken vanuit het hart, integratie van hoge idealen, hoge standaarden en hoge doelen en een gezonde business lifestyle. Als zelfstandig ondernemer die vol passie leeft en werkt, is het zeker de moeite waard om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en coaching. Neem daarom gerust contact op met Annelotte Scholten Coaching Zwolle voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Klinkt goed?
Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Ja, ik wil ook het roer om!

Dit kun je verwachten van mij als jouw business coach:

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je hulpvraag te bespreken. Met jouw vragen als uitgangspunt, maak ik een voorstel op maat.

Ik werk met een aanbod van minimaal een kwartaal, waarbij er 6 sessies zijn van elk 3 uur. Trajecten kunnen worden afgenomen per kwartaal, half jaar en een jaar.

De prijs start vanaf € 3.500,- exclusief BTW voor een kwartaaltraject.
Voor een jaartraject bedraagt het € 14.000 exclusief BTW.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

- Annelotte Scholten, Coach Zwolle

Annelotte Scholten Coaching Zwolle
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Over Annelotte Scholten, Business Coach Zwolle

Mijn grootste drijfveer? Dat is mijn nieuwsgierigheid naar het leven.
Ik houd van persoonlijke ontwikkeling en groei. Van het creëren van bewustzijn in lichaam, hart, hoofd en ziel. Het is niet alleen mijn doel als coach, maar ook mijn persoonlijke ontdekkingstocht. Ik ben die eeuwige student van het leven in persoonlijke ontwikkeling, gezien door een holistische bril.

Als coach werk ik vanuit mijn eigen passie. Daar haal ik ontzettend veel voldoening uit. Vanuit die overtuiging coach en begeleid ik graag mensen naar persoonlijke ontwikkeling en groei.

Alles begint bij een goede zorg voor jezelf. Leer jezelf kennen, daardoor kun je betere keuzes maken. Die keuzes helpen je te leven vanuit jouw uniekheid. Ieder mens is uniek. En jij dus ook.

- Annelotte Scholten, business coach Zwolle

Wat mijn klanten zeggen

Persoonlijk Leiderschap | Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb het voorrecht gehad om een coachingstraject te volgen bij Annelotte, gericht op persoonlijk leiderschap. Dit traject heeft een diepgaande impact gehad op zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Annelotte heeft een ongelooflijk vermogen om je te begeleiden naar het ontdekken van je ware zelf, je unieke krachten en je kwaliteiten.
Haar benadering, zienswijze, begeleiding inclusief breathwork sessies en passende opdrachten, hebben mij geholpen om oude overtuigingen en obstakels los te laten en me te bevrijden van wat me niet meer diende.

Ik heb letterlijk laagje voor laagje mogen afpellen om de kern van 'wie is Carlin die zichzelf leidt' te vinden. Annelotte is niet alleen een uitzonderlijke coach, maar ook een prachtig mens met een warme persoonlijkheid. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en diepgaande groei kunt ervaren. Haar intuïtie en empathie zorgen ervoor dat er precies datgene aangeraakt wordt wat nodig is om je een stap verder te brengen. En dat niet alleen tíjdens de coachings sessies maar ook daarbuiten, door middel van ondersteunende en helpende calls & voicenotes. Een sterk element in haar begeleiding is dat je ook werkt aan integratie en verankering in het dagelijks leven, van alles wat je leert en ervaart tijdens de 1;1 sessies.

Dankzij Annelotte heb ik niet alleen een enorme groei doorgemaakt in persoonlijk leiderschap, maar heb ik ook mijn levensdoel ontdekt. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de transformatieve reis die ze me heeft laten ervaren. 

Als je op zoek bent naar een coach die je kan helpen dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te realiseren, ben je bij Annelotte op de juiste plek.

Liefs, Carlin

TMA Team Traject @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

We kijken terug op een waardevolle TMA teamtraining na gedegen voorbereidende gesprekken met ieder teamlid individueel. Annelotte voert deze gesprekken op een prettige, rustige manier met aandacht voor de persoon. Annelotte en Frank gaven in de teamtraining mooie inzichten in de talenten van ons team en hoe we deze op een krachtige manier kunnen inzetten.

 
Stichting Voor Elkaar Zwolle | Elise Suithoff

Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Krachtig, inspirerend en motiverend zijn de woorden die naar boven komen wanneer ik terugdenk aan de (breathwork) sessies die ik gevolgd heb bij Annelotte Scholten.

Ik had het genoegen te ontdekken wat de kracht van ademen is. De energie, kennis en kunde van Annelotte geven een veilig gevoel waardoor je via ademhaling een interne reis kunt maken om zo je emoties te ervaren en om zo weer in je eigen kracht te komen. Hoewel Annelotte vol energie zit, straalt ze zoveel rust uit en weet ze aan te voelen wat jij op dat moment nodig hebt, wat ervoor zorgt dat je je volledig durft over te geven om zo het beste voor jezelf uit de sessies te halen. 

De sessies van Annelotte zijn echt een kadootje aan jezelf. 

Christa

TMA Team Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

Beste Annelotte en Frank,

Nogmaals dank, ik vond het erg leerzaam en interessant.

Ook hoe jullie beiden op elkaar ingespeeld zijn met gevoel voor humor, lichtheid en jullie toegankelijke houding.

Stichting Voor Elkaar Zwolle | Naomi

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

De duidelijke uitleg en met name de snelheid van handelen.
Ga zo door!

SKETZ Uitzendbureau | Edwin Rietberg 

Discover Your Uniqueness @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is een warm persoon die zorgt voor veiligheid. Je wordt gezien en gehoord. Ze spiegelt je en laat je op een liefdevolle wijze zien wat eventuele acties of aandachtspunten mogen zijn.

Mijn ervaring:
Weer leren vertrouwen op je innerlijk kompas. Je hart mogen volgen en keuzes mogen maken voor jezelf. Door de breathwork sessies doorleef en veranker je de kennis die je hebt opgedaan en kun je niet meer om je intuïtie heen.

Mirella van Dijk 

Human Design @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

 Je bent authentiek en oprecht. Je persoonlijke benadering en beschikbaarheid in rust en verbinding hielpen mij om van de waan van de dag in het moment van de sessie te komen. De sessie was goed voorbereid en was zowel visueel als inhoudelijk waardevol. Ook de zachte achtergrondmuziek vond ik van meerwaarde. Prettig hoe je al tijdens de sessie kon teruggeven dat de manier waarop ik dingen aanpak passend zijn bij mijn profiel en/of positief bijdragen aan het profiel van mijn naaste(n). Dit maakte dat ik me als kwetsbaar persoon met een onvervulde behoefte direct gezien en bevestigd voelde. Dankjewel.

Anoniem

Breathwork Traject op maat @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is begripvol, voelde mij gelijk op mijn gemak, heel blij met de eerste breathwork sessie, nu al zin in de volgende!

Anoniem

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik vond het erg leuk om op deze manier meer over mijn intrinsieke motivatie te leren. Ik herkende mijzelf in veel dingen en dat was erg leuk om te zien. Ik denk dat het mij ook zeker nog meer verheldering geeft met wat ik in de toekomst wil bereiken.

Demi van het Ende

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Het was voor mij een heel bijzondere ervaring die op een persoonlijke en deskundige manier werd begeleid door jou.

Hanneke

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb de breathwork sessie als zeer prettig ervaren, in een veilige omgeving, waar ruimte is om alles wat zich aandient tijdens de sessie vrij te uiten.

Duncan

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★

De TMA talentenanalyse heeft mij veel inzichten gegeven. Ik was verrast hoe accuraat de omschrijving van mij als persoon is. Dit gaf mij opheldering en bewustwording in het zijn van mij als persoon.

Joy

Samenwerkingen met

Hamilton bright
NHL_Stenden_logo_NL_black
Tenderkoers
Sketz uitzendwerk
Stichting voor elkaar zwolle
Scholengemeenschap Singelland
Screenshot (22)
Roxit Visma
Improven

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.