Wil je ook beter samenwerken als team?

Werken aan teambuilding met de DISC Methode is een eenvoudige en slimme manier die samenwerking stimuleert. Het geeft namelijk inzicht in jouw communicatie- en gedragsvoorkeuren en die van andere teamleden. Hierdoor zorg je voor bewustwording, meer begrip en een betere verbinding en resultaten.

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Wat is de DISC Methode?

De DISC analyse is een waardevol gedragsprofilering systeem waarbij je jezelf en anderen nog beter leert kennen. Daarnaast leer je hoe je het gedrag van anderen kunt herkennen en hoe je hierop kunt inspelen zodat je het maximale uit de communicatie haalt. DISC, dat is gebaseerd op het onderzoek van Dr. William Moulton Marston, is de meest gebruikte gedragsprofilering tool in zijn soort, ondersteund door tientallen jaren van onderzoek en validatie. Of je nu werkt in een kleine of juist in een grote organisatie.

 

Teambuilding

Teambuilding door middel van vitale communicatie. Wil je als team de samenwerking versterken? Geef aandacht aan psychologische veiligheid. Door middel van vitale communicatie creëer je bewustwording en begrip in jezelf en die van de ander. Het zorgt voor meer:

 • vertrouwen
 • verbinding
 • veiligheid
 • verrassing.

 

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Voor wie is deze training?

De training is voor elk team wat wil investeren in persoonlijke en gezamenlijke groei. DISC is een simpele methode om effectiever met elkaar te kunnen samenwerken voor de gezamenlijke missie. Zijn jullie ambitieus en willen jullie als team groeien? Dan is deze 2-daagse incompany training waardevol.

 

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

wat brengt deze training voor het individu en team?

INZICHTEN & BEWUSTWORDING

 • In de communicatie van het individu en het team
 • In de gedragsstijlen van het individu en het team
 • Teamleden leren zichzelf en elkaar beter kennen

SAMENWERKING VERSTERKEN

 • Op basis van kwaliteiten
 • Op basis van motivatie
 • Meer verbinding tot elkaar
 • Betere balans tussen mens en taak gerichtheid

BETERE COMMUNICATIE

 • Elkaar begrijpen
 • Elkaar accepteren
 • Een gemeenschappelijke taal

MENS EN RESULTAAT

 • Verbetering van werkplezier
 • Hogere kwaliteit van werk
 • Een verhoogde productiviteit
 • Investering in de mens zorgt altijd voor betere resultaten

Wat is de trainingsopbouw?

STAP 1

DISC ANALYSE

Voorafgaand maakt iedere deelnemer de individuele DISC-analyse.

STAP 3

DAG 2

Staat in het teken van het team en de DISC-profielen van het team.

STAP 2

DAG 1

Staat in het teken van het individu en je DISC-profiel.

STAP 4

OPTIONEEL

Individuele DISC analyse nabespreking met DISC Specialist.

WAT ZIJN DE KOSTEN?

2 DAAGSE TRAINING

De kosten voor de 2-daagse training (6 tot 12 deelnemers) exclusief de individuele DISC-analyse.

€ 2.400

Exclusief € 250,- per persoon voor de DISC analyse en rapportage exclusief individuele nabespreking, zie extra opties.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW. En exclusief alle bijkomende kosten bij maatwerk, zoals catering en locatiehuur.

WELKE EXTRA OPTIES ZIJN ER?

1-1 DISC

Het is het mogelijk de DISC analyse individueel na te bespreken. De kosten voor de DISC-analyse inclusief een individuele nabespreking door een DISC Specialist bedraagt:

€ 500,-

Deze kosten zijn per persoon en inclusief de individuele DISC rapportage.

1-1 TMA

Een analyse om de drijfveren, talenten en potentieel in kaart te brengen. TMA methode brengt 22 drijfveren en 44 talenten en 53 competenties in kaart. 

v.a. € 600,-

Deze kosten zijn per persoon en inclusief de individuele TMA rapportage.

TMA VOOR TEAMS

1-daagse teamtraining. Om de drijfveren, talenten en potentieel van het team in kaart te brengen. Om alignment te creëren tussen de talenten en het organisatiedomein.

Kosten

Op basis van een offerte. 

WIE ZIJN DE TRAINERS?

Annelotte Scholten

Annelotte Scholten

TRAINER
Annelotte is scherp en ziet alle deelnemers. Weet te verhelderen daar waar nodig. En brengt met haar ruime werkervaring en sprankelende persoonlijkheid veel mee naar deze training.
Processed with VSCO with a5 preset

Frank Hielckert

TRAINER
Frank is een echte inspirator. Met zijn vrolijke persoonlijkheid, weet hij kennis over te brengen op een manier dat je aan zijn lippen hangt. Beide trainers brengen veel energie, kennis, expertise en positiviteit mee. En perspectief voor de toekomst.

Wat mijn klanten zeggen

Persoonlijk Leiderschap | Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb het voorrecht gehad om een coachingstraject te volgen bij Annelotte, gericht op persoonlijk leiderschap. Dit traject heeft een diepgaande impact gehad op zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Annelotte heeft een ongelooflijk vermogen om je te begeleiden naar het ontdekken van je ware zelf, je unieke krachten en je kwaliteiten.
Haar benadering, zienswijze, begeleiding inclusief breathwork sessies en passende opdrachten, hebben mij geholpen om oude overtuigingen en obstakels los te laten en me te bevrijden van wat me niet meer diende.

Ik heb letterlijk laagje voor laagje mogen afpellen om de kern van 'wie is Carlin die zichzelf leidt' te vinden. Annelotte is niet alleen een uitzonderlijke coach, maar ook een prachtig mens met een warme persoonlijkheid. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en diepgaande groei kunt ervaren. Haar intuïtie en empathie zorgen ervoor dat er precies datgene aangeraakt wordt wat nodig is om je een stap verder te brengen. En dat niet alleen tíjdens de coachings sessies maar ook daarbuiten, door middel van ondersteunende en helpende calls & voicenotes. Een sterk element in haar begeleiding is dat je ook werkt aan integratie en verankering in het dagelijks leven, van alles wat je leert en ervaart tijdens de 1;1 sessies.

Dankzij Annelotte heb ik niet alleen een enorme groei doorgemaakt in persoonlijk leiderschap, maar heb ik ook mijn levensdoel ontdekt. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de transformatieve reis die ze me heeft laten ervaren. 

Als je op zoek bent naar een coach die je kan helpen dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te realiseren, ben je bij Annelotte op de juiste plek.

Liefs, Carlin

TMA Team Traject @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

We kijken terug op een waardevolle TMA teamtraining na gedegen voorbereidende gesprekken met ieder teamlid individueel. Annelotte voert deze gesprekken op een prettige, rustige manier met aandacht voor de persoon. Annelotte en Frank gaven in de teamtraining mooie inzichten in de talenten van ons team en hoe we deze op een krachtige manier kunnen inzetten.

 
Stichting Voor Elkaar Zwolle | Elise Suithoff

Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Krachtig, inspirerend en motiverend zijn de woorden die naar boven komen wanneer ik terugdenk aan de (breathwork) sessies die ik gevolgd heb bij Annelotte Scholten.

Ik had het genoegen te ontdekken wat de kracht van ademen is. De energie, kennis en kunde van Annelotte geven een veilig gevoel waardoor je via ademhaling een interne reis kunt maken om zo je emoties te ervaren en om zo weer in je eigen kracht te komen. Hoewel Annelotte vol energie zit, straalt ze zoveel rust uit en weet ze aan te voelen wat jij op dat moment nodig hebt, wat ervoor zorgt dat je je volledig durft over te geven om zo het beste voor jezelf uit de sessies te halen. 

De sessies van Annelotte zijn echt een kadootje aan jezelf. 

Christa

TMA Team Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

Beste Annelotte en Frank,

Nogmaals dank, ik vond het erg leerzaam en interessant.

Ook hoe jullie beiden op elkaar ingespeeld zijn met gevoel voor humor, lichtheid en jullie toegankelijke houding.

Stichting Voor Elkaar Zwolle | Naomi

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

De duidelijke uitleg en met name de snelheid van handelen.
Ga zo door!

SKETZ Uitzendbureau | Edwin Rietberg 

Discover Your Uniqueness @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is een warm persoon die zorgt voor veiligheid. Je wordt gezien en gehoord. Ze spiegelt je en laat je op een liefdevolle wijze zien wat eventuele acties of aandachtspunten mogen zijn.

Mijn ervaring:
Weer leren vertrouwen op je innerlijk kompas. Je hart mogen volgen en keuzes mogen maken voor jezelf. Door de breathwork sessies doorleef en veranker je de kennis die je hebt opgedaan en kun je niet meer om je intuïtie heen.

Mirella van Dijk 

Human Design @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

 Je bent authentiek en oprecht. Je persoonlijke benadering en beschikbaarheid in rust en verbinding hielpen mij om van de waan van de dag in het moment van de sessie te komen. De sessie was goed voorbereid en was zowel visueel als inhoudelijk waardevol. Ook de zachte achtergrondmuziek vond ik van meerwaarde. Prettig hoe je al tijdens de sessie kon teruggeven dat de manier waarop ik dingen aanpak passend zijn bij mijn profiel en/of positief bijdragen aan het profiel van mijn naaste(n). Dit maakte dat ik me als kwetsbaar persoon met een onvervulde behoefte direct gezien en bevestigd voelde. Dankjewel.

Anoniem

Breathwork Traject op maat @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is begripvol, voelde mij gelijk op mijn gemak, heel blij met de eerste breathwork sessie, nu al zin in de volgende!

Anoniem

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik vond het erg leuk om op deze manier meer over mijn intrinsieke motivatie te leren. Ik herkende mijzelf in veel dingen en dat was erg leuk om te zien. Ik denk dat het mij ook zeker nog meer verheldering geeft met wat ik in de toekomst wil bereiken.

Demi van het Ende

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Het was voor mij een heel bijzondere ervaring die op een persoonlijke en deskundige manier werd begeleid door jou.

Hanneke

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb de breathwork sessie als zeer prettig ervaren, in een veilige omgeving, waar ruimte is om alles wat zich aandient tijdens de sessie vrij te uiten.

Duncan

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★

De TMA talentenanalyse heeft mij veel inzichten gegeven. Ik was verrast hoe accuraat de omschrijving van mij als persoon is. Dit gaf mij opheldering en bewustwording in het zijn van mij als persoon.

Joy

Samenwerkingen met

Hamilton bright
NHL_Stenden_logo_NL_black
Tenderkoers
Sketz uitzendwerk
Stichting voor elkaar zwolle
Scholengemeenschap Singelland
Screenshot (22)
Roxit Visma
Improven

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.