Discover Your Uniqueness

Onbegrepen

Het coachtraject Discover Your Uniqueness, lees het persoonlijke verhaal van 1 van mijn cliënten. Dit in overeenstemming met haar om te delen.

Opgebrand, uitgeput, te lange tijd zich ingehouden. Onbegrepen voelen en het gevoel ervaren niet gehoord te worden. Ruimte innemen in plaats van mee bewegen. Waar sta ik, wie ben ik?

Hetgeen waar zij doorheen ging in 2022. Vast te zitten in een wereld waar zij niet gezien werd in haar volledigheid. Niet de ruimte kreeg voor hetgeen wat haar dromen zijn. Hoe zij kijkt en de wereld ziet en ervaart. Haar hart is groter dan menig harten. Zij straalt en vibreert liefde met elke stap die zij zet. En ze heeft zoveel te geven. Zij die het verschil wil gaan maken, met name voor kinderen. Haar droom is groots en magisch en nog voor een deel onbekend.

genoeg is genoeg

Voor haar de les om eerst alle liefde te geven aan haar zelf. En dat klinkt makkelijker dan hoe de werkelijkheid is. Want hoe doe je dat? Liefde eerst aan jezelf geven? Wat betekent dat?

Houden van jezelf. En ervaren in wat het betekent voor jou en wat er daarin plaatsvindt in jouw innerlijke wereld. Welke behoefte heb jij? Wat speelt er in jou, wat naar buiten wil? Hoe zorg je dat je luistert naar deze drijfveren en dat je jouw behoefte uitspreekt.

Dat je staat en jouw ruimte in neemt. Je niet ruimte geeft of je aanpast aan de ander of de situatie. Maar gaan staan voor jouw eigen stem en geluid.

Zo ook zij, die in 2022 het jaar van transformatie heeft ervaren. Haar lichaam die haar grenzen radicaal heeft aangegeven, genoeg is genoeg. Tot hier en niet verder. Je bent je grenzen over. Je houdt je te veel in. Luister naar je lichaam, naar je gevoel. Naar jouw innerlijke wereld. Naar jouw waarheid.

fluisteren

En die stem, die eerst fluisterde is nu een luide stem. Zoveel bewustzijn is ontwikkeld door haar relatie met haarzelf te verdiepen en te vergroten. Te voelen en daardoor te weten wie ze is. Waarvoor ze staat. Wat haar waarden en daardoor haar grenzen zijn. Dit is de gouden draad geweest in het programma Discover Your Uniqueness. Het begin is gemaakt. De helderheid om goed voor haarzelf te zorgen is duidelijk.

Het effect is in de rust, kracht en liefde die zij nu belichaamt. Haar bewustzijn wat dusdanig is ontwikkeld waardoor zij vanuit kwetsbaarheid en openheid haar ware zelf durft te zijn. En zij zal blijven groeien en ontwikkelen. En terugvallen naar oude conditioneringen, maar met 1 groot verschil. Haar bewustzijn is zo krachtig dat zij terug zal veren en kan handelen naar hetgeen wat meer dienend is voor haar.

MORE love

Te leven vanuit al haar zijn, al haar potentieel.

De sleutel is haar lichaam en met name haar intuïtie.

En dat al het andere daaraan ondersteunend is. Zij leeft vanuit alignment met haar ware zelf. En kan daardoor haar oneindige potentieel laten groeien. En leven naar haar uniekheid.

Dankjewel voor het vertrouwen en dat ik je heb mogen begeleiden in deze reis. Ik zie jou en jouw volledige potentieel. Zo benieuwd wat komen gaat. Want dat het impact gaat maken, dat is 1 ding wat zeker is. Ik steun je en sta naast je in verbinding.

Discover Your Uniqueness

Wat is jouw behoefte?
Onderzoek en maak kennis

1 verheldering van waar je staat

2 waar je naar toe wilt

3 wat je nodig hebt om daar te komen

keep investing in yourself, keep growing, keep going

Meld je aan

Invalid Email

Breathwork is niet aanbevolen voor:
De adembenadering die wij gebruiken wordt niet geadviseerd bij aandoeningen als, maar niet beperkt tot bi-polair, schizofrenie, hart- en vaatziekten, acute hartaandoeningen, epilepsie, glaucoom, netvliesloslating of hoge bloeddruk. Het wordt evenmin aangeraden als u zwanger bent of zich in het eerste trimester (de eerste drie maanden) van de zwangerschap bevindt. Ook als u medicijnen gebruikt wordt u geadviseerd medisch advies in te winnen voordat u deelneemt.