Wil jij ook meer vitaliteit?

Vitaliteit, het trend woord van de afgelopen jaren.

Maar wat betekent vitaliteit voor organisaties en haar medewerkers? Welk probleem lost meer vitaliteit eigenlijk op als je hier als organisatie aandacht aan schenkt?
Mijn gedachtengoed over vitaliteit staat gelijk aan een gezond werkklimaat in combinatie met alignment tussen de talenten van de medewerkers en de werkzaamheden die voortkomen uit de behoefte van het organisatie domein. Wat betekent dat medewerkers die in hun kracht staan meer bijdragen aan het succes van de organisatie.

Mijn missie is om de bevlogenheid te verhogen van de medewerkers door de focus te verleggen van preventief & curatief naar talentontwikkeling & vitaliteitscoaching. En het vergroten van het speelveld, durf te vernieuwen en te blijven ontwikkelen in de breedste zin van het woord.

Scan jouw gezondheid voor meer vitaliteit

Daarom heb ik een gratis werkboek gemaakt wat je kan downloaden. Om inzicht te krijgen in je eigen vitaliteit. Hierin staan praktische tips en oefeningen die je direct kan toepassen. Het is een actieve vorm van introspectie en helpt je bewust te worden van je eigen vitaliteit en moedigt je aan om je vitaliteit positief te beïnvloeden. Het vitaliteitswiel laat jou in één oogopslag zien hoe je vitaler (levensenergie) kunt leven. Het vitaliteitswiel is een holistische benadering van het begrip vitaliteit.

De categorieën

De volgende categorieën liggen ten grondslag van het vitaliteitswiel. Een vitaal leven begint dan ook bij stil staan bij deze onderwerpen. En je eigen beeld te vormen rondom jouw vitaliteit en daarin na te denken hoe je dit positief kan beïnvloeden.

Als werkgever heb je daarin de mogelijkheid om te investeren in de vitaliteit van het individu, de teams en tevens kun je op organisatie niveau zorgen voor een positieve beïnvloeding.

Mijn advies is om te beginnen bij het individu. Daarom is dit werkboek een waardevolle start om als organisatie te investeren in persoonlijk ontwikkeling. Deze is gratis te downloaden.  Je zorgt hierdoor voor meer bewustwording rondom de eigen vitaliteit van de medewerkers.

Het topje van de ijsberg voor meer vitaliteit?

Het ijsberg model van McClelland laat duidelijk zien dat we vaak maar het topje van de ijsberg zien van wat een mens drijft. De meest belangrijke vraag is mijn inziens, de vraag waar het allemaal mee begint, wat wil je?

Daarom sta ik ook zo stellig voor de simpele beredenering:

Ken jezelf goed, accepteer jezelf en leef je unieke leven.

En dat alles begint bij lichamelijke bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Dit werkboek neemt je mee in enkele oefeningen om jouw reis in persoonlijke ontwikkeling te starten.

download hier

Gratis werkboek 'Verhoog je veerkracht'

Vul hier je naam in
Geef hier je mailadres
For security verification, please enter any random two digit number. For example: 91

Annelotte Scholten Coaching Zwolle
Annelotte Scholten Coaching Zwolle
Annelotte Scholten Coaching Zwolle
Wat is jouw behoefte?
Onderzoek en maak kennis

1 verheldering van waar je staat

2 waar je naar toe wilt

3 wat je nodig hebt om daar te komen

keep investing in yourself, keep growing, keep going

Meld je aan

Invalid Email

Breathwork is niet aanbevolen voor:
De adembenadering die wij gebruiken wordt niet geadviseerd bij aandoeningen als, maar niet beperkt tot bi-polair, schizofrenie, hart- en vaatziekten, acute hartaandoeningen, epilepsie, glaucoom, netvliesloslating of hoge bloeddruk. Het wordt evenmin aangeraden als u zwanger bent of zich in het eerste trimester (de eerste drie maanden) van de zwangerschap bevindt. Ook als u medicijnen gebruikt wordt u geadviseerd medisch advies in te winnen voordat u deelneemt.

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.