Meer succes in je onderneming door persoonlijke ontwikkeling

Haal het maximale uit jezelf en jouw onderneming met de Business Coach Zwolle, Annelotte Scholten. Door middel van persoonlijke ontwikkeling begeleid ik jou naar het belichamen van jouw potentieel en het terug laten komen van jouw authentieke zelf in jouw onderneming. Zo laat jij zien wat je wilt brengen vanuit jouw persoonlijke missie, purpose en zingeving en laat je jouw unieke business floreren.

ERvaar jij moeite om alle ballen hoog te houden?

Als bevlogen zelfstandig ondernemer kan het soms lastig zijn om alle ballen hoog te houden. Je werkt vol passie, maar ervaart misschien ook stress en onzekerheid. Je wilt graag groeien met je bedrijf, maar vindt het lastig om keuzes te maken die echt bij jou en je bedrijf passen. Dit kan leiden tot stagnatie of zelfs het achterblijven van je onderneming.

Persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van je business gaan hand in hand. Als jij groeit in persoonlijke ontwikkeling, groeit je bedrijf met je mee. Annelotte Scholten Coaching Zwolle begeleidt je op beide gebieden. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou werkt en hoe jij nog succesvoller kunt ondernemen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, waardoor je betere keuzes maakt die echt bij jou en je bedrijf passen. Zo laat je jouw authentieke zelf zien in je onderneming en haal je het maximale uit jezelf en je bedrijf.

Ben jij een bevlogen ondernemer?

Ik bied persoonlijke coaching aan op maat, gericht op persoonlijk leiderschap en het ontwikkelen van je business. Ik werk intuïtief en begeleid je om succes te creëren in cadans en balans. Je gaat de relatie met jezelf verdiepen, zodat je echt weet wat voor jou werkt. We vertalen dit naar jouw persoonlijk leven en je bedrijf, zodat er een overvloedig leven ontstaat. Ik help je om jouw potentieel maximaal te benutten, zodat jij jouw unieke business kunt laten floreren.

Mijn coaching is gericht op bevlogen zelfstandig ondernemers, en met name projectors (Human Design), die vol passie leven en werken. Je bent op zoek naar begeleiding op het gebied van persoonlijk leiderschap en het ontwikkelen van je business, en wilt graag groeien als persoon en als ondernemer. Je bent bereid om te investeren in jezelf en in je bedrijf, om zo het maximale uit jezelf en je onderneming te halen.

Ik ben Annelotte Scholten, business coach Zwolle, voor mensen, ondernemers en organisaties. Met persoonlijke en professionele coaching in Zwolle (en daarbuiten) begeleid ik mensen naar een leven vanuit hart, lichaam en zingeving. Mijn grootste drijfveer is mijn eigen nieuwsgierigheid naar het leven. Ik houd van persoonlijke ontwikkeling en groei en van het creëren van bewustzijn in lichaam, hart, hoofd en ziel.

Mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen heeft me geleerd dat persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van een succesvolle business hand in hand gaan. Als jij groeit als persoon, groeit je bedrijf met je mee. Door mijn persoonlijke en professionele coaching in te zetten, help ik jou om jouw volledige potentieel te benutten en je authentieke zelf terug te laten komen in jouw business.

Ben jij klaar om meer uit jezelf en jouw business te halen?

Met mijn intuïtieve aanpak en op maat gemaakte programma's op het gebied van persoonlijk leiderschap en businessontwikkeling, begeleid ik jou naar succes op jouw eigen manier. Ik help je om betere keuzes te maken die echt passen bij jou en je bedrijf, zodat jij je unieke business kunt laten floreren.

Mijn aanpak is praktisch en oplossingsgericht. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou werkt en hoe jij nog succesvoller kunt ondernemen. Of je nu een bevlogen zelfstandig ondernemer bent die vol passie leeft en werkt, of een projector (Human Design) bent die zichzelf beter wil leren kennen en meer wil belichamen van zijn of haar eigen potentieel, ik sta voor je klaar om je te helpen groeien.

Ben jij klaar om meer uit jezelf en jouw business te halen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.