Persoonlijk leiderschap

Discover your uniqueness
De reis van innerlijke groei meester maken

Talentontwikkeling voor de medewerkers van de organisatie
Persoonlijk leiderschap vanuit
het hart, met zingeving & met impact

persoonlijk leiderschap

Dit is een groepstraject waarbij de focus ligt op persoonlijkleiderschap vanuit een holistische blik.
Een talentgerichte benadering waarmee het oneindige potentieel van de medewerkers wordt gestimuleerd. Het maakt inzichtelijk wat hem of haar uniek maakt zodat hij of zij werkt vanuit passie en bevlogenheid.

Het is een programma ontwikkelt voor persoonlijke transformatie en persoonlijk leiderschap. Voor de high potentials en de high performers van de organisatie. Zij die nog meer willen en kunnen betekenen.

Dit zijn de gamechangers die het verschil maken.

LEMNISCAAT VAN VITALITEIT

Stel eens voor, een organisatie waarvan alle medewerkers in hun kracht staan en daardoor bevlogen bijdragen aan het succes van de organisatie.

Hierdoor wordt verzuim gereduceerd en productiviteit verhoogt. De verandering is de focus verleggen van curatief naar een amplitieve benadering. Van controle naar talentontwikkeling & vitaliteitscoaching.

Mijn aanpak is exclusief en op maat, ontwikkeld vanuit positieve psychologie en empowerment. Het lemniscaat van vitaal coachen is mijn werkvorm.

En aanvullend de medewerkers als individu, maar ook in teamverband te laten nadenken over hun talent en vitaliteit.

Dit is empowerment vanuit positieve eigenschappen, drijfveren, potentieel en talent. In te zetten voor het individu, het team en de organisatie.

DE THEMA'S van het programma

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Zelfbewustzijn

Nut & Noodzaak

De 6 stappen

√ Reflecteren

√ Bewustwording

√ Beeldvorming

√ Oordeelsvorming

√ Besluitvorming

√ Zelfleiderschap

Fysiek welzijn

Lichaam & Leefstijl

De thema's

√ Ademhaling

√ Voeding

√ Beweging

√ Ontspanning 

√ Slapen

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Mentaal welzijn

Mindset & Emoties

De thema's

√ Mindset

√ Overtuigingen

√ Emoties

√ Persoonlijkheid

√ Zelfbeeld

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Sociaal welzijn

Omgeving & Relaties

De thema's

√ Ik, de ander en de omgeving 

√ Prive situatie 

√ Werk situatie

√ Organisatiecultuur

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Spiritueel welzijn

Talenten & Zingeving

De thema's

√ Talenten

√ Drijfveren

√ Waarden 

√ Innerwhy

√ Zingeving

INDIVIDUEEL

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

DISC ANALYSE

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

TMA METHODE

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

ONTWIKKELGESPREKKEN

The journey

persoonlijke ontwikkeling met

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

INTERVISIE

De groep deelnemers wordt opgedeeld in subgroepen, die op vrijwillige basis bij elkaar
komen. In deze intervisiegroepen kunnen deelnemers elkaar helpen en inspireren.
Intervisie zorgt voor:

  • meer verbinding en inspiratie tot elkaar
  • praktische oplossingen van anderen
  • ideeën en gedachten toetsen bij je collega's
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

KEY PLAYERS

Het gehele traject is verzorgd door 1 kern trainer / coach. De 2 trainers die het persoonlijk leiderschap programma verzorgen zijn zijn Annelotte Scholen & Frank Hielckert. 

In dit traject wordt samengewerkt met key players uit het werkveld. Specialisten (freelancers) binnen specifieke vakgebieden, denk hierbij aan voeding en beweging. En paardencoaching. Zij worden door middel van workshops ingezet.

 

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

ONTWIKKELGESPREKKEN

3 ontwikkel gesprekken met een gecertificeerde coach. Om het gehele traject 1 op 1 te begeleiden. Het stimuleert het persoonlijke leerpad van de medewerker. Zodat het maximale uit het persoonlijk leiderschap programma gehaald kan worden.

Vitale gesprekken met als doel de medewerker te begeleiden in persoonlijk leiderschap en haar of zijn vitaliteit. 

coaching

SERVICE

Naast de ontwikkel gesprekken is de kern docent en coach,  1 op 1 de begeleider van de Trainee. Mochten er vragen of zaken zijn die de trainee wil bespreken behoort dit tot de mogelijkheden. Dit om te zorgen dat er kundige begeleiding is in het gehele traject van de persoonlijke ontwikkeling. 

Hiervoor is een bandbreedte van 4 uur ingemeten voor het gehele traject. *Een meerprijs wordt in rekening gebracht wanneer deze wordt overschreden. 

Wat mijn klanten zeggen

Persoonlijk Leiderschap | Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb het voorrecht gehad om een coachingstraject te volgen bij Annelotte, gericht op persoonlijk leiderschap. Dit traject heeft een diepgaande impact gehad op zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Annelotte heeft een ongelooflijk vermogen om je te begeleiden naar het ontdekken van je ware zelf, je unieke krachten en je kwaliteiten.
Haar benadering, zienswijze, begeleiding inclusief breathwork sessies en passende opdrachten, hebben mij geholpen om oude overtuigingen en obstakels los te laten en me te bevrijden van wat me niet meer diende.

Ik heb letterlijk laagje voor laagje mogen afpellen om de kern van 'wie is Carlin die zichzelf leidt' te vinden. Annelotte is niet alleen een uitzonderlijke coach, maar ook een prachtig mens met een warme persoonlijkheid. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en diepgaande groei kunt ervaren. Haar intuïtie en empathie zorgen ervoor dat er precies datgene aangeraakt wordt wat nodig is om je een stap verder te brengen. En dat niet alleen tíjdens de coachings sessies maar ook daarbuiten, door middel van ondersteunende en helpende calls & voicenotes. Een sterk element in haar begeleiding is dat je ook werkt aan integratie en verankering in het dagelijks leven, van alles wat je leert en ervaart tijdens de 1;1 sessies.

Dankzij Annelotte heb ik niet alleen een enorme groei doorgemaakt in persoonlijk leiderschap, maar heb ik ook mijn levensdoel ontdekt. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de transformatieve reis die ze me heeft laten ervaren. 

Als je op zoek bent naar een coach die je kan helpen dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te realiseren, ben je bij Annelotte op de juiste plek.

Liefs, Carlin

TMA Team Traject @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

We kijken terug op een waardevolle TMA teamtraining na gedegen voorbereidende gesprekken met ieder teamlid individueel. Annelotte voert deze gesprekken op een prettige, rustige manier met aandacht voor de persoon. Annelotte en Frank gaven in de teamtraining mooie inzichten in de talenten van ons team en hoe we deze op een krachtige manier kunnen inzetten.

 
Stichting Voor Elkaar Zwolle | Elise Suithoff

Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Krachtig, inspirerend en motiverend zijn de woorden die naar boven komen wanneer ik terugdenk aan de (breathwork) sessies die ik gevolgd heb bij Annelotte Scholten.

Ik had het genoegen te ontdekken wat de kracht van ademen is. De energie, kennis en kunde van Annelotte geven een veilig gevoel waardoor je via ademhaling een interne reis kunt maken om zo je emoties te ervaren en om zo weer in je eigen kracht te komen. Hoewel Annelotte vol energie zit, straalt ze zoveel rust uit en weet ze aan te voelen wat jij op dat moment nodig hebt, wat ervoor zorgt dat je je volledig durft over te geven om zo het beste voor jezelf uit de sessies te halen. 

De sessies van Annelotte zijn echt een kadootje aan jezelf. 

Christa

TMA Team Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

Beste Annelotte en Frank,

Nogmaals dank, ik vond het erg leerzaam en interessant.

Ook hoe jullie beiden op elkaar ingespeeld zijn met gevoel voor humor, lichtheid en jullie toegankelijke houding.

Stichting Voor Elkaar Zwolle | Naomi

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

De duidelijke uitleg en met name de snelheid van handelen.
Ga zo door!

SKETZ Uitzendbureau | Edwin Rietberg 

Discover Your Uniqueness @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is een warm persoon die zorgt voor veiligheid. Je wordt gezien en gehoord. Ze spiegelt je en laat je op een liefdevolle wijze zien wat eventuele acties of aandachtspunten mogen zijn.

Mijn ervaring:
Weer leren vertrouwen op je innerlijk kompas. Je hart mogen volgen en keuzes mogen maken voor jezelf. Door de breathwork sessies doorleef en veranker je de kennis die je hebt opgedaan en kun je niet meer om je intuïtie heen.

Mirella van Dijk 

Human Design @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

 Je bent authentiek en oprecht. Je persoonlijke benadering en beschikbaarheid in rust en verbinding hielpen mij om van de waan van de dag in het moment van de sessie te komen. De sessie was goed voorbereid en was zowel visueel als inhoudelijk waardevol. Ook de zachte achtergrondmuziek vond ik van meerwaarde. Prettig hoe je al tijdens de sessie kon teruggeven dat de manier waarop ik dingen aanpak passend zijn bij mijn profiel en/of positief bijdragen aan het profiel van mijn naaste(n). Dit maakte dat ik me als kwetsbaar persoon met een onvervulde behoefte direct gezien en bevestigd voelde. Dankjewel.

Anoniem

Breathwork Traject op maat @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is begripvol, voelde mij gelijk op mijn gemak, heel blij met de eerste breathwork sessie, nu al zin in de volgende!

Anoniem

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik vond het erg leuk om op deze manier meer over mijn intrinsieke motivatie te leren. Ik herkende mijzelf in veel dingen en dat was erg leuk om te zien. Ik denk dat het mij ook zeker nog meer verheldering geeft met wat ik in de toekomst wil bereiken.

Demi van het Ende

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Het was voor mij een heel bijzondere ervaring die op een persoonlijke en deskundige manier werd begeleid door jou.

Hanneke

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb de breathwork sessie als zeer prettig ervaren, in een veilige omgeving, waar ruimte is om alles wat zich aandient tijdens de sessie vrij te uiten.

Duncan

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★

De TMA talentenanalyse heeft mij veel inzichten gegeven. Ik was verrast hoe accuraat de omschrijving van mij als persoon is. Dit gaf mij opheldering en bewustwording in het zijn van mij als persoon.

Joy

Samenwerkingen met

Hamilton bright
NHL_Stenden_logo_NL_black
Tenderkoers
Sketz uitzendwerk
Stichting voor elkaar zwolle
Scholengemeenschap Singelland
Screenshot (22)
Roxit Visma
Improven
Wat is jullie behoefte?
Onderzoek en maak kennis

1 Verheldering van de behoefte.

Verheldering van de mogelijkheden.

3 Snel een voorstel op maat.

keep investing in people, keep growing, keep going

Samenwerken

Invalid Email

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.