Reframe jouw geloofsovertuigingen

In ons streven om onze persoonlijke kracht te ontwikkelen, moeten we vaak een moedige sprong maken buiten onze comfortzone. En jouw geloofsovertuigingen zijn daarin belangrijk. Dit proces draait allemaal om het creëren van momentum en het transformeren van ons innerlijk gevoel. Het vergt de moed om bewust te kiezen voor deze uitdagingen.

We merken vaak dat we onszelf beperken uit angst voor afwijzing of de vrees om niet geliefd te worden. We hebben talloze excuses om niet te handelen, maar deze excuses kunnen vaak worden herleid tot drie fundamentele emoties: angst, onzekerheid en afwijzing.

Of je nu leiderschap uitoefent in een organisatie of je eigen bedrijf runt, je weet dat risico's onvermijdelijk zijn. Deze risico's kunnen gepaard gaan met gevoelens van angst en innerlijke spanning. Toch is moed en vastberadenheid nodig om beslissingen te nemen en actie te ondernemen, zelfs als de weg onzeker is. Dit geldt ook wanneer we onszelf willen blijven ontwikkelen en groeien in het leven. 

We hebben allemaal gehoord van de uitdrukking: Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je dezelfde resultaten.

Het maken van keuzes die in lijn zijn met wat je werkelijk wilt, begint met het aarden in je lichaam. Het gaat om het verhogen van je innerlijke energie en het volledig betrekken van je bewustzijn. Dit schept ruimte voor jezelf, voor je kern, waar je kalmte, vrede en rust voelt.

Hier vindt je lichaam de antwoorden op de vraag: "Wat voelt goed om te doen?" Het vergroot het vertrouwen in jezelf.

Tijdens ademhalingssessies kunnen we werken met intenties en de geloofsovertuigingen herzien om ons zelfvertrouwen te versterken. Dit stelt ons in staat onze eigen potentie te vergroten en met moed en vastberadenheid te handelen om te bereiken wat we echt willen.

Verhoog jouw energie

Het is inspirerend om te zien hoe krachtig dit proces is bij al mijn cliënten. Tijdens het 3 maanden durende groepsprogramma met zes ademhalingssessies kunnen we dit gevoel van jouw geloofsovertuigingen middels empowerment aanzienlijk vergroten en activeren.

Dus, als je een ambitieuze vrouw bent met een diepgaande missie en je wilt groeien met gelijkgestemde vrouwen om je persoonlijke kracht te vergroten, dan is het "She Who Leads" groepsprogramma de juiste keuze.

Hier kun je je unieke visie in praktijk brengen en empowerment vinden in een groep van gelijkgestemde vrouwen. Samen zullen we krachtige stappen zetten op weg naar onze doelen, ambities en grootste visie.

Wat is jouw behoefte?
Onderzoek en maak kennis

1 verheldering van waar je staat

2 waar je naar toe wilt

3 wat je nodig hebt om daar te komen

keep investing in yourself, keep growing, keep going

Meld je aan

Invalid Email

Breathwork is niet aanbevolen voor:
De adembenadering die wij gebruiken wordt niet geadviseerd bij aandoeningen als, maar niet beperkt tot bi-polair, schizofrenie, hart- en vaatziekten, acute hartaandoeningen, epilepsie, glaucoom, netvliesloslating of hoge bloeddruk. Het wordt evenmin aangeraden als u zwanger bent of zich in het eerste trimester (de eerste drie maanden) van de zwangerschap bevindt. Ook als u medicijnen gebruikt wordt u geadviseerd medisch advies in te winnen voordat u deelneemt.