Vitaal Leiderschap

Leiderschap met impact:
vergroot de vitaliteit van medewerkers met
jouw authentieke leiderschapsstijl.

Als jij je herkent in de volgende situaties, dan kan het zijn dat er behoefte is aan verandering in de bedrijfscultuur:

Je merkt dat er een subcultuur heerst die niet bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelen.

Het verzuim is hoog en het lijkt erop dat medewerkers niet goed in hun vel zitten.

Er is sprake van een gebrek aan motivatie en betrokkenheid onder het personeel.

De communicatie tussen verschillende afdelingen of teams verloopt niet soepel.

Er wordt weinig initiatief getoond en er is weinig ruimte voor creativiteit en vernieuwing.

Een gebrek aan leiderschap en duidelijke visie binnen het bedrijf.

Als jij wilt werken aan het verbeteren van de bedrijfscultuur en het vergroten van de vitaliteit van medewerkers, dan kan ik als adviseur - coach & trainer jou en jouw team helpen. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Inspireren en koersen

Herken jij je als leidinggevende dat je het beste uit je team wil halen, maar het lukt niet?

Als leidinggevende wil je het beste uit je team halen, maar soms is het lastig om dit voor elkaar te krijgen. Het motiveren en uitdagen van jouw teamleden lijkt niet altijd te lukken en functionerings- en beoordelingsgesprekken lijken niet effectief genoeg in het verbeteren van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Bovendien heb je behoefte aan handvatten om talent en potentieel te ontwikkelen.

Gelukkig biedt het programma Vitaal Leiderschap dé oplossing. Hier leer je vanuit jouw unieke kracht en authenticiteit leidinggeven. Na het programma weet je wat de talenten en potentieel zijn van zowel jezelf als jouw teamleden, kun je taken delegeren vanuit een talentgerichte benadering en heb je een duidelijke teamambitie geformuleerd. Je leert functionerings- en beoordelingsgesprekken transformeren naar vier jaarlijkse coachingsgesprekken, waarbij vitaliteit en duurzame inzetbaarheid centraal staan.

Mentorship

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die geloven in een mensgerichte aanpak en die meer uit zichzelf en hun teams willen halen. Het mentorship speciaal ontwikkeld voor vitaal leiderschap.

Opgebouwd uit verschillende modules:

⊕ Vitaal Leiderschap

Impact & Invloed

Talentontwikkeling

Coachgesprekken

Dienend en verbindend leidinggeven

Perspectief, borging en verankering

Breathwork sessies geïntegreerd in het gehele traject

Training bestaat uit:

1-1 Coaching

12 sessies van 3 uur

6 maanden
(2 wekelijks)

Accountability check-ins

 Support by chat, voice notes of tussentijdse korte calls

Opdrachten

Wat levert het sowieso op?

Zakelijkheid & mensgerichtheid

Een unieke en vitale leider

Talentgerichte benadering

Voeren van kwalitatieve coachgesprekken

Meer energie en vitaliteit

Een businessplan en geformuleerde teamambitie

Persoonlijk leiderschap

Werken vanuit alignment

Het programma Vitaal Leiderschap biedt jou de mogelijkheid om vanuit jouw uniekheid en authenticiteit leiding te geven. Vanuit jouw oneindige potentieel.

Na dit traject ben jij in staat om helder de kaders uit te zetten vanuit de behoefte van het organisatiedomein en een talentgerichte benadering toe te passen aan de hand van de behoefte van de organisatie en het individu. Dit zorgt voor alignment en creëert talent- en competentie empowerment vanuit eigenaarschap en verantwoordelijkheid van het individu. Je gaat leren werken vanuit positieve psychologie waarbij de nadruk ligt op talent en potentieel en empowerment.

voor wie?

Voor leidinggevenden die meer uit hun zelf en hun teams willen halen.

Authentiek leiderschap met impact.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die geloven in een mensgerichte aanpak en die meer uit zichzelf en hun teams willen halen. Ik ben een ervaren adviseur, coach en trainer die werkt vanuit positieve psychologie. Ik leg de nadruk op talent en potentieel en empowerment, en creëer alignment en competentie empowerment met behulp van verbindend leiderschap en dienend leiderschap. Na het programma heb je een helder doel voor ogen, ben je een voorbeeld in vitaal leiderschap en ben je bekwaam om coachgesprekken te voeren.

Ben jij een leidinggevende die meer uit zichzelf en zijn/haar team wil halen? Plan dan nu vrijblijvend een match gesprek in en ontdek wat vitaal leiderschap voor jou kan betekenen.

Over mij

Dus ben jij een leidinggevende die meer uit zichzelf en zijn/haar team wil halen?

Wil jij leren werken vanuit jouw uniekheid en authenticiteit en ben je op zoek naar een mensgerichte aanpak? Dan is dit programma perfect voor jou! Na dit mentorship heb jij als leidinggevende een helder doel voor ogen en weet je jouw team te motiveren en uit te dagen in hun talenten en potentieel.

Als adviseur-coach & trainer wil ik jou graag helpen om het beste uit jezelf en je team te halen. Daarom wil ik je uitnodigen voor een vrijblijvend match gesprek, zodat we samen kunnen ontdekken wat vitaal leiderschap voor jou kan betekenen.

- Annelotte Scholten

Annelotte Scholten

Wat mijn klanten zeggen

Persoonlijk Leiderschap | Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb het voorrecht gehad om een coachingstraject te volgen bij Annelotte, gericht op persoonlijk leiderschap. Dit traject heeft een diepgaande impact gehad op zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Annelotte heeft een ongelooflijk vermogen om je te begeleiden naar het ontdekken van je ware zelf, je unieke krachten en je kwaliteiten.
Haar benadering, zienswijze, begeleiding inclusief breathwork sessies en passende opdrachten, hebben mij geholpen om oude overtuigingen en obstakels los te laten en me te bevrijden van wat me niet meer diende.

Ik heb letterlijk laagje voor laagje mogen afpellen om de kern van 'wie is Carlin die zichzelf leidt' te vinden. Annelotte is niet alleen een uitzonderlijke coach, maar ook een prachtig mens met een warme persoonlijkheid. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en diepgaande groei kunt ervaren. Haar intuïtie en empathie zorgen ervoor dat er precies datgene aangeraakt wordt wat nodig is om je een stap verder te brengen. En dat niet alleen tíjdens de coachings sessies maar ook daarbuiten, door middel van ondersteunende en helpende calls & voicenotes. Een sterk element in haar begeleiding is dat je ook werkt aan integratie en verankering in het dagelijks leven, van alles wat je leert en ervaart tijdens de 1;1 sessies.

Dankzij Annelotte heb ik niet alleen een enorme groei doorgemaakt in persoonlijk leiderschap, maar heb ik ook mijn levensdoel ontdekt. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de transformatieve reis die ze me heeft laten ervaren. 

Als je op zoek bent naar een coach die je kan helpen dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te realiseren, ben je bij Annelotte op de juiste plek.

Liefs, Carlin

TMA Team Traject @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

We kijken terug op een waardevolle TMA teamtraining na gedegen voorbereidende gesprekken met ieder teamlid individueel. Annelotte voert deze gesprekken op een prettige, rustige manier met aandacht voor de persoon. Annelotte en Frank gaven in de teamtraining mooie inzichten in de talenten van ons team en hoe we deze op een krachtige manier kunnen inzetten.

 
Stichting Voor Elkaar Zwolle | Elise Suithoff

Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Krachtig, inspirerend en motiverend zijn de woorden die naar boven komen wanneer ik terugdenk aan de (breathwork) sessies die ik gevolgd heb bij Annelotte Scholten.

Ik had het genoegen te ontdekken wat de kracht van ademen is. De energie, kennis en kunde van Annelotte geven een veilig gevoel waardoor je via ademhaling een interne reis kunt maken om zo je emoties te ervaren en om zo weer in je eigen kracht te komen. Hoewel Annelotte vol energie zit, straalt ze zoveel rust uit en weet ze aan te voelen wat jij op dat moment nodig hebt, wat ervoor zorgt dat je je volledig durft over te geven om zo het beste voor jezelf uit de sessies te halen. 

De sessies van Annelotte zijn echt een kadootje aan jezelf. 

Christa

TMA Team Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

Beste Annelotte en Frank,

Nogmaals dank, ik vond het erg leerzaam en interessant.

Ook hoe jullie beiden op elkaar ingespeeld zijn met gevoel voor humor, lichtheid en jullie toegankelijke houding.

Stichting Voor Elkaar Zwolle | Naomi

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

De duidelijke uitleg en met name de snelheid van handelen.
Ga zo door!

SKETZ Uitzendbureau | Edwin Rietberg 

Discover Your Uniqueness @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is een warm persoon die zorgt voor veiligheid. Je wordt gezien en gehoord. Ze spiegelt je en laat je op een liefdevolle wijze zien wat eventuele acties of aandachtspunten mogen zijn.

Mijn ervaring:
Weer leren vertrouwen op je innerlijk kompas. Je hart mogen volgen en keuzes mogen maken voor jezelf. Door de breathwork sessies doorleef en veranker je de kennis die je hebt opgedaan en kun je niet meer om je intuïtie heen.

Mirella van Dijk 

Human Design @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

 Je bent authentiek en oprecht. Je persoonlijke benadering en beschikbaarheid in rust en verbinding hielpen mij om van de waan van de dag in het moment van de sessie te komen. De sessie was goed voorbereid en was zowel visueel als inhoudelijk waardevol. Ook de zachte achtergrondmuziek vond ik van meerwaarde. Prettig hoe je al tijdens de sessie kon teruggeven dat de manier waarop ik dingen aanpak passend zijn bij mijn profiel en/of positief bijdragen aan het profiel van mijn naaste(n). Dit maakte dat ik me als kwetsbaar persoon met een onvervulde behoefte direct gezien en bevestigd voelde. Dankjewel.

Anoniem

Breathwork Traject op maat @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is begripvol, voelde mij gelijk op mijn gemak, heel blij met de eerste breathwork sessie, nu al zin in de volgende!

Anoniem

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik vond het erg leuk om op deze manier meer over mijn intrinsieke motivatie te leren. Ik herkende mijzelf in veel dingen en dat was erg leuk om te zien. Ik denk dat het mij ook zeker nog meer verheldering geeft met wat ik in de toekomst wil bereiken.

Demi van het Ende

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Het was voor mij een heel bijzondere ervaring die op een persoonlijke en deskundige manier werd begeleid door jou.

Hanneke

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb de breathwork sessie als zeer prettig ervaren, in een veilige omgeving, waar ruimte is om alles wat zich aandient tijdens de sessie vrij te uiten.

Duncan

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★

De TMA talentenanalyse heeft mij veel inzichten gegeven. Ik was verrast hoe accuraat de omschrijving van mij als persoon is. Dit gaf mij opheldering en bewustwording in het zijn van mij als persoon.

Joy

Samenwerkingen met

Hamilton bright
NHL_Stenden_logo_NL_black
Tenderkoers
Sketz uitzendwerk
Stichting voor elkaar zwolle
Scholengemeenschap Singelland
Screenshot (22)
Roxit Visma
Improven

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.