Vitaal Leiderschap

Leiderschap met impact:
vergroot de vitaliteit van medewerkers met
jouw authentieke leiderschapsstijl.

Als jij je herkent in de volgende situaties, dan kan het zijn dat er behoefte is aan verandering in de bedrijfscultuur:

Je merkt dat er een subcultuur heerst die niet bijdraagt aan het behalen van de bedrijfsdoelen.

Het verzuim is hoog en het lijkt erop dat medewerkers niet goed in hun vel zitten.

Er is sprake van een gebrek aan motivatie en betrokkenheid onder het personeel.

De communicatie tussen verschillende afdelingen of teams verloopt niet soepel.

Er wordt weinig initiatief getoond en er is weinig ruimte voor creativiteit en vernieuwing.

Een gebrek aan leiderschap en duidelijke visie binnen het bedrijf.

Als jij wilt werken aan het verbeteren van de bedrijfscultuur en het vergroten van de vitaliteit van medewerkers, dan kan ik als adviseur - coach & trainer jou en jouw team helpen. Neem vrijblijvend contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Inspireren en koersen

Herken jij je als leidinggevende dat je het beste uit je team wil halen, maar het lukt niet?

Als leidinggevende wil je het beste uit je team halen, maar soms is het lastig om dit voor elkaar te krijgen. Het motiveren en uitdagen van jouw teamleden lijkt niet altijd te lukken en functionerings- en beoordelingsgesprekken lijken niet effectief genoeg in het verbeteren van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Bovendien heb je behoefte aan handvatten om talent en potentieel te ontwikkelen.

Gelukkig biedt het programma Vitaal Leiderschap dé oplossing. Hier leer je vanuit jouw unieke kracht en authenticiteit leidinggeven. Na het programma weet je wat de talenten en potentieel zijn van zowel jezelf als jouw teamleden, kun je taken delegeren vanuit een talentgerichte benadering en heb je een duidelijke teamambitie geformuleerd. Je leert functionerings- en beoordelingsgesprekken transformeren naar vier jaarlijkse coachingsgesprekken, waarbij vitaliteit en duurzame inzetbaarheid centraal staan.

Mentorship

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die geloven in een mensgerichte aanpak en die meer uit zichzelf en hun teams willen halen. Het mentorship speciaal ontwikkeld voor vitaal leiderschap.

Opgebouwd uit verschillende modules:

⊕ Vitaal Leiderschap

Impact & Invloed

Talentontwikkeling

Coachgesprekken

Dienend en verbindend leidinggeven

Perspectief, borging en verankering

Breathwork sessies geïntegreerd in het gehele traject

Training bestaat uit:

1-1 Coaching

12 sessies van 3 uur

6 maanden
(2 wekelijks)

Accountability check-ins

 Support by chat, voice notes of tussentijdse korte calls

Opdrachten

Wat levert het sowieso op?

Zakelijkheid & mensgerichtheid

Een unieke en vitale leider

Talentgerichte benadering

Voeren van kwalitatieve coachgesprekken

Meer energie en vitaliteit

Een businessplan en geformuleerde teamambitie

Persoonlijk leiderschap

Werken vanuit alignment

Het programma Vitaal Leiderschap biedt jou de mogelijkheid om vanuit jouw uniekheid en authenticiteit leiding te geven. Vanuit jouw oneindige potentieel.

Na dit traject ben jij in staat om helder de kaders uit te zetten vanuit de behoefte van het organisatiedomein en een talentgerichte benadering toe te passen aan de hand van de behoefte van de organisatie en het individu. Dit zorgt voor alignment en creëert talent- en competentie empowerment vanuit eigenaarschap en verantwoordelijkheid van het individu. Je gaat leren werken vanuit positieve psychologie waarbij de nadruk ligt op talent en potentieel en empowerment.

voor wie?

Voor leidinggevenden die meer uit hun zelf en hun teams willen halen.

Authentiek leiderschap met impact.

Dit programma is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die geloven in een mensgerichte aanpak en die meer uit zichzelf en hun teams willen halen. Ik ben een ervaren adviseur, coach en trainer die werkt vanuit positieve psychologie. Ik leg de nadruk op talent en potentieel en empowerment, en creëer alignment en competentie empowerment met behulp van verbindend leiderschap en dienend leiderschap. Na het programma heb je een helder doel voor ogen, ben je een voorbeeld in vitaal leiderschap en ben je bekwaam om coachgesprekken te voeren.

Ben jij een leidinggevende die meer uit zichzelf en zijn/haar team wil halen? Plan dan nu vrijblijvend een match gesprek in en ontdek wat vitaal leiderschap voor jou kan betekenen.

Over mij

Dus ben jij een leidinggevende die meer uit zichzelf en zijn/haar team wil halen?

Wil jij leren werken vanuit jouw uniekheid en authenticiteit en ben je op zoek naar een mensgerichte aanpak? Dan is dit programma perfect voor jou! Na dit mentorship heb jij als leidinggevende een helder doel voor ogen en weet je jouw team te motiveren en uit te dagen in hun talenten en potentieel.

Als adviseur-coach & trainer wil ik jou graag helpen om het beste uit jezelf en je team te halen. Daarom wil ik je uitnodigen voor een vrijblijvend match gesprek, zodat we samen kunnen ontdekken wat vitaal leiderschap voor jou kan betekenen.

- Annelotte Scholten

Annelotte Scholten

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.