Wanneer heb jij voor het laatst een beslissing gemaakt die doodeng voelde?

Keuzes en beslissingen nemen. Je zit vast. De energie in je lichaam zit vast. Je wilt verder, maar je mind neemt het over. Wat is de best volgende stap om te nemen?

Je wilt ruimte maken, maar je geloofsovertuigingen van angsten en onzekerheden nemen het van je over. Iedereen ervaart dit wel eens in zijn of haar leven.

Wanneer je op een punt staat om keuze te maken, waarvan je het spannend vindt om de daadwerkelijke beslissing te nemen. En diep van binnen weet je het antwoord. Je weet wat je wilt. Het is simpelweg de ruis, de belemmerende gedachten of overtuigingen waar te nemen.

En de focus en de energie achter de vraag te krijgen, wat is het wat je echt wilt? Durf je te springen? Heb je de moed om te gaan? Om vertrouwen te hebben in jezelf?

Om vertrouwen te hebben in het universum om de sprong te wagen, omdat je voelt vanuit je core wanneer je deze stap neemt. Dit is de stap die je verder gaat brengen. De beslissing die ruimte geeft aan jouw ontwikkeling en groei.

Het zal zorgen voor de natuurlijke flow in je lichaam en je leven. Het zorgt dat je door de spanningsboog heen stapt. Uit je comfort om te groeien om de oude patronen te doorbreken.

En stel jezelf eens de vraag, waar houd jij je in? Waar wacht je op? Welke angst is er aanwezig?

En wat zou er gebeuren als je al die energie shift van angst naar excitement, naar de best mogelijke volgende stap voor jouw leven en business?

Waarbij de best mogelijke uitkomst er ontstaat, waar je zelf op dat moment nog geen idee van hebt. Maar waarvan je weet en voelt: als ik deze beslissing niet neem, dan blijft mijn situatie waarin ik verkeer zoals die is. En daar is niets mis mee als jij daar tevreden mee bent.

Maar wil jij jezelf uitdagen, wil je groeien en meer uit het leven halen, dan heb je moed en lef nodig om gedurfde beslissingen te nemen. En al je energie achter deze beslissing te zetten. Te vertrouwen dat alle acties die hier uit voortkomen, het geen brengen waar jij zo naar verlangt. Dat dit het geen is wat je brengt naar je volgende stap in jouw leven.

Op dit moment sta ik voor zo'n keuze.

En door dit op te schrijven, klinkt het theoretisch zo makkelijk. Maar het voelt als ik deze beslissing niet neem en geen ja zeg, voelt het alsof ik stil blijf staan, en dat er geen vooruitgang voelbaar is in mijn leven. Maar eerder stagnatie. Het gevoel van comfort. Het gaat goed.

Maar ik heb een continue energie die de drijf heeft van verbetering, waarbij ik keuzes maak gebaseerd op wat is gezond voor mij om verder te groeien. Dit is een energie die altijd aanwezig is in mij. De eeuwige student van het leven. Dus als ik dit schrijf en lees, weet ik wat mijn antwoord is en weet ik wat mij te doen staat. Ondanks ik het doodeng vind. Durf ik te springen en vertrouw ik op mezelf voor groei en vertrouw ik het leven.

Wanneer heb jij voor het laatst een beslissing gemaakt die doodeng voelde?

Wat is jouw behoefte?
Onderzoek en maak kennis

1 verheldering van waar je staat

2 waar je naar toe wilt

3 wat je nodig hebt om daar te komen

keep investing in yourself, keep growing, keep going

Meld je aan

Invalid Email

Breathwork is niet aanbevolen voor:
De adembenadering die wij gebruiken wordt niet geadviseerd bij aandoeningen als, maar niet beperkt tot bi-polair, schizofrenie, hart- en vaatziekten, acute hartaandoeningen, epilepsie, glaucoom, netvliesloslating of hoge bloeddruk. Het wordt evenmin aangeraden als u zwanger bent of zich in het eerste trimester (de eerste drie maanden) van de zwangerschap bevindt. Ook als u medicijnen gebruikt wordt u geadviseerd medisch advies in te winnen voordat u deelneemt.