Workshop werkgeluk

Ervaar je dat medewerkers moeite hebben met het bewaken van hun grenzen, wat leidt tot overvolle agenda's en minder constructieve overleggen?

Merk je een afstandelijkheid bij medewerkers, zowel naar zichzelf als naar hun collega's, waardoor de onderlinge verbinding in het team verzwakt?

Zie je dat medewerkers zich laten meeslepen door de hectiek van de dag, waardoor ze vastlopen in de voortdurende stroom van externe omstandigheden?

Is er sprake van een worsteling bij medewerkers om effectief om te gaan met stress en werkdruk, wat ten koste gaat van hun welzijn en prestaties?

Merk je dat medewerkers het lastig vinden om een goede balans te vinden tussen werk en privé, wat invloed heeft op hun algehele tevredenheid en prestaties?

Voelen medewerkers zich betrokken, bevlogen en verantwoordelijk, maar lopen ze vast bij het implementeren van praktische oplossingen voor meer harmonie binnen zichzelf en hun verantwoordelijkheden in de organisatie?

Inspireren en koersen

Onze workshops worden op maat samengesteld, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Wat onze workshops uniek maakt, is de actieve en praktische benadering. We geloven in direct toepasbare tools, zodat medewerkers meteen aan de slag kunnen.

Tijdens onze workshops streven we naar inzichten, bewustwording en effectiever gedrag. Wat ons onderscheidt, is de innovatieve, creatieve en actieve aanpak die we hanteren. We brengen vitaliteit, werkgeluk en persoonlijk leiderschap op een verfrissende manier samen in één sessie.

Onze workshops zijn specifiek ontworpen voor professionals die meer voldoening en plezier willen halen uit hun dagelijkse werk. Denk aan het verbeteren van communicatie binnen teams, het stellen van heldere doelen en het bewust werken aan werkgeluk.

Belangrijk om te benadrukken is dat we geen quick fix bieden. Wat we wel bieden, is een duurzame start naar een positiever werkklimaat. Neem contact met ons op en ontdek hoe onze workshops jouw organisatie kunnen versterken.

Workshops

De workshops zijn uniek en op maat ontwikkeld naar behoefte. De mogelijkheden zijn oneindig.
Maak kennis om de behoefte van jullie organisatie te bespreken.

Verschillende thema's: 

⊕ Vitaliteit

 Talentontwikkeling

Coachgesprekken

Werkgeluk

 Persoonlijk Leiderschap

Creëren van succes

Workshops bestaan uit:

2 experts in vitaliteit en persoonlijk leiderschap

Sessies van 3 uur

Design Based Thinking methode

Actieve, creatieve & innovatieve en effectieve tools

Direct aan de slag, praktijk gericht

De benadering is vanuit positieve psychologie

Wat levert het sowieso op?

Bewustwording en inzichten

Handvatten voor duurzame inzetbaarheid

Voeren van kwalitatieve gesprekken

Meer energie en vitaliteit

Vernieuwde ideeën

Verbinding met zichzelf en elkaar

concrete oplossingen voor een gezonde werkomgeving

Persoonlijk Leiderschap Workshops:
Geef je team de tools om effectief om te gaan met stress en werkdruk, en ontwikkel bewustwording voor persoonlijk leiderschap.

Teambuilding en Communicatietraining:
Versterk de banden binnen je team voor betere samenwerking en communicatie, waardoor overleg effectiever wordt.

Balans in Werk en Privé Coaching:
Ondersteun je medewerkers bij het vinden van een evenwicht tussen werk en privé, voor meer energie en focus in beide gebieden.

voor wie?

Voor organisaties die meer uit hun zelf en hun teams willen halen. 

Bouw op een gezond werkklimaat

Wij begrijpen dat je team betrokken en verantwoordelijk is, maar soms vastloopt in de hectiek van het dagelijks leven. Wij bieden geen quick fixes maar werken samen met jou aan duurzame oplossingen. We geloven in een werkomgeving waar medewerkers niet alleen floreren onder druk, maar ook in staat zijn om proactief en in harmonie met zichzelf te opereren.

Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen ondersteunen. Neem contact op voor meer informatie of om een gesprek in te plannen.

WIE ZIJN DE TRAINERS?

Annelotte Scholten

Annelotte Scholten

TRAINER
Annelotte is scherp en ziet alle deelnemers. Weet te verhelderen daar waar nodig. En brengt met haar ruime werkervaring en sprankelende persoonlijkheid veel mee naar deze training.
Processed with VSCO with a5 preset

Frank Hielckert

TRAINER
Frank is een echte inspirator. Met zijn vrolijke persoonlijkheid, weet hij kennis over te brengen op een manier dat je aan zijn lippen hangt. Beide trainers brengen veel energie, kennis, expertise en positiviteit mee. En perspectief voor de toekomst.

Wat mijn klanten zeggen

Persoonlijk Leiderschap | Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb het voorrecht gehad om een coachingstraject te volgen bij Annelotte, gericht op persoonlijk leiderschap. Dit traject heeft een diepgaande impact gehad op zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Annelotte heeft een ongelooflijk vermogen om je te begeleiden naar het ontdekken van je ware zelf, je unieke krachten en je kwaliteiten.
Haar benadering, zienswijze, begeleiding inclusief breathwork sessies en passende opdrachten, hebben mij geholpen om oude overtuigingen en obstakels los te laten en me te bevrijden van wat me niet meer diende.

Ik heb letterlijk laagje voor laagje mogen afpellen om de kern van 'wie is Carlin die zichzelf leidt' te vinden. Annelotte is niet alleen een uitzonderlijke coach, maar ook een prachtig mens met een warme persoonlijkheid. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en diepgaande groei kunt ervaren. Haar intuïtie en empathie zorgen ervoor dat er precies datgene aangeraakt wordt wat nodig is om je een stap verder te brengen. En dat niet alleen tíjdens de coachings sessies maar ook daarbuiten, door middel van ondersteunende en helpende calls & voicenotes. Een sterk element in haar begeleiding is dat je ook werkt aan integratie en verankering in het dagelijks leven, van alles wat je leert en ervaart tijdens de 1;1 sessies.

Dankzij Annelotte heb ik niet alleen een enorme groei doorgemaakt in persoonlijk leiderschap, maar heb ik ook mijn levensdoel ontdekt. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de transformatieve reis die ze me heeft laten ervaren. 

Als je op zoek bent naar een coach die je kan helpen dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te realiseren, ben je bij Annelotte op de juiste plek.

Liefs, Carlin

TMA Team Traject @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

We kijken terug op een waardevolle TMA teamtraining na gedegen voorbereidende gesprekken met ieder teamlid individueel. Annelotte voert deze gesprekken op een prettige, rustige manier met aandacht voor de persoon. Annelotte en Frank gaven in de teamtraining mooie inzichten in de talenten van ons team en hoe we deze op een krachtige manier kunnen inzetten.

 
Stichting Voor Elkaar Zwolle | Elise Suithoff

Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Krachtig, inspirerend en motiverend zijn de woorden die naar boven komen wanneer ik terugdenk aan de (breathwork) sessies die ik gevolgd heb bij Annelotte Scholten.

Ik had het genoegen te ontdekken wat de kracht van ademen is. De energie, kennis en kunde van Annelotte geven een veilig gevoel waardoor je via ademhaling een interne reis kunt maken om zo je emoties te ervaren en om zo weer in je eigen kracht te komen. Hoewel Annelotte vol energie zit, straalt ze zoveel rust uit en weet ze aan te voelen wat jij op dat moment nodig hebt, wat ervoor zorgt dat je je volledig durft over te geven om zo het beste voor jezelf uit de sessies te halen. 

De sessies van Annelotte zijn echt een kadootje aan jezelf. 

Christa

TMA Team Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

Beste Annelotte en Frank,

Nogmaals dank, ik vond het erg leerzaam en interessant.

Ook hoe jullie beiden op elkaar ingespeeld zijn met gevoel voor humor, lichtheid en jullie toegankelijke houding.

Stichting Voor Elkaar Zwolle | Naomi

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

De duidelijke uitleg en met name de snelheid van handelen.
Ga zo door!

SKETZ Uitzendbureau | Edwin Rietberg 

Discover Your Uniqueness @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is een warm persoon die zorgt voor veiligheid. Je wordt gezien en gehoord. Ze spiegelt je en laat je op een liefdevolle wijze zien wat eventuele acties of aandachtspunten mogen zijn.

Mijn ervaring:
Weer leren vertrouwen op je innerlijk kompas. Je hart mogen volgen en keuzes mogen maken voor jezelf. Door de breathwork sessies doorleef en veranker je de kennis die je hebt opgedaan en kun je niet meer om je intuïtie heen.

Mirella van Dijk 

Human Design @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

 Je bent authentiek en oprecht. Je persoonlijke benadering en beschikbaarheid in rust en verbinding hielpen mij om van de waan van de dag in het moment van de sessie te komen. De sessie was goed voorbereid en was zowel visueel als inhoudelijk waardevol. Ook de zachte achtergrondmuziek vond ik van meerwaarde. Prettig hoe je al tijdens de sessie kon teruggeven dat de manier waarop ik dingen aanpak passend zijn bij mijn profiel en/of positief bijdragen aan het profiel van mijn naaste(n). Dit maakte dat ik me als kwetsbaar persoon met een onvervulde behoefte direct gezien en bevestigd voelde. Dankjewel.

Anoniem

Breathwork Traject op maat @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is begripvol, voelde mij gelijk op mijn gemak, heel blij met de eerste breathwork sessie, nu al zin in de volgende!

Anoniem

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik vond het erg leuk om op deze manier meer over mijn intrinsieke motivatie te leren. Ik herkende mijzelf in veel dingen en dat was erg leuk om te zien. Ik denk dat het mij ook zeker nog meer verheldering geeft met wat ik in de toekomst wil bereiken.

Demi van het Ende

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Het was voor mij een heel bijzondere ervaring die op een persoonlijke en deskundige manier werd begeleid door jou.

Hanneke

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb de breathwork sessie als zeer prettig ervaren, in een veilige omgeving, waar ruimte is om alles wat zich aandient tijdens de sessie vrij te uiten.

Duncan

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★

De TMA talentenanalyse heeft mij veel inzichten gegeven. Ik was verrast hoe accuraat de omschrijving van mij als persoon is. Dit gaf mij opheldering en bewustwording in het zijn van mij als persoon.

Joy

Samenwerkingen met

Hamilton bright
NHL_Stenden_logo_NL_black
Tenderkoers
Sketz uitzendwerk
Stichting voor elkaar zwolle
Scholengemeenschap Singelland
Screenshot (22)
Roxit Visma
Improven

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.