Jouw volledig potentieel leven middels Lichaamswerk & Breathwork

Ademhalen is iets wat we allemaal van nature doen, maar we realiseren ons niet altijd hoe krachtig het kan zijn als we het bewust en met intentie doen. Breathwork en lichaamswerk zijn twee methoden die ons kunnen helpen om ons potentieel te ontwikkelen en te leven vanuit ons ware zelf.

Als ik de adem door mijn lichaam voel, en echt trouw ben aan mezelf en aan wat ik echt wil doen en bereiken, dan voel ik een krachtige energie door mijn hele wezen stromen. Het is alsof ik ineens de sleutel heb gevonden tot mijn eigen potentieel en alles wat ik wil bereiken binnen handbereik ligt.

Maar wat wil ik eigenlijk creëren? Wat streef ik na? Vanuit mijn ware zelf, wil ik bijdragen aan de wereld op een manier die uniek is voor mij. Ik wil mijn passie volgen en mijn creativiteit de vrije loop laten. Ik wil een leven leiden waarin ik me gelukkig en vervuld voel en waarin ik anderen kan helpen hetzelfde te bereiken.

Maar om daar te komen, moet ik eerst kijken naar wat er tussen mij en dat doel in staat. Waar houd ik mezelf in? Waar blokkeer ik in mijn lichaam? Met behulp van breathwork en lichaamswerk kan ik ruimte maken voor al het mogelijke potentieel dat in mij verscholen ligt. Ik kan de energie van passie en creatie volledig laten stromen, zonder beperkingen.

De ware kracht van ademhalen zit hem in het ademen met heel mijn wezen, met al mijn gevoelens. Het betekent dat ik mijn gedachten en mijn mind even loslaat en mijn lichaam en ziel de leiding geef. Ik ben weer mens met mijn hele wezen, vanuit mijn voeten, benen, mijn yoni en bekkenbodem en onderbuik, hart en hoofd aan op. Dit is de sleutel tot het volledig leven van mijn potentieel en het vinden van antwoorden die mij helpen mijn ware zelf te zijn en te leven naar mijn purpose en zingeving.

Als ik deze kracht van breathwork en lichaamswerk toepas in mijn dagelijks leven, dan weet ik dat ik binnen een jaar of een aantal jaar op een plek wil staan waarin ik mijn dromen leef en waarin ik anderen kan helpen om hetzelfde te doen. Het enige wat mij daar nog van weerhoudt, ben ikzelf. Maar door mijn ademhaling en lichaamswerk kan ik die beperkingen overwinnen en mijn volledige potentieel laten stromen.

Toen ik mezelf de vraag stelde waar ik wilde staan binnen een jaar of een aantal jaar, wist ik het antwoord meteen: ik wilde staan waar ik altijd al wilde staan. En nu kan ik vol trots zeggen dat ik daar ben aangekomen. Ik leef nu in een leven waarin ik mezelf kan zijn en waarin ik mijn passie en creativiteit kan volgen om anderen te helpen. Ik heb ontdekt dat breathwork en lichaamswerk mij hebben geholpen om mijn blokkades en beperkingen op te lossen en mijn volledige potentieel te laten stromen.

Potentieel ontwikkelen

Dankzij deze krachtige tools heb ik de ruimte gecreëerd om mijn energie van passie en creatie volledig te laten stromen, zonder beperkingen. Ik heb geleerd om te ademen met mijn hele wezen, met al mijn gevoelens en mijn ware zelf, en niet langer alleen met mijn gedachten en mind. Dit heeft mij geholpen om volledig in mijn kracht te staan en mijn doelen te bereiken.

Wat streef je na? Wat is je droom?
Waar heb jij je recent ingehouden?
Daar zit de sleutel om de energie weer te laten stromen in jouw lichaam.
Om jouw potentieel de ruimte te geven zodat jij leeft conform jouw purpose, jouw zielenmissie.

Wat is jouw behoefte?
Onderzoek en maak kennis

1 verheldering van waar je staat

2 waar je naar toe wilt

3 wat je nodig hebt om daar te komen

keep investing in yourself, keep growing, keep going

Meld je aan

Invalid Email

Breathwork is niet aanbevolen voor:
De adembenadering die wij gebruiken wordt niet geadviseerd bij aandoeningen als, maar niet beperkt tot bi-polair, schizofrenie, hart- en vaatziekten, acute hartaandoeningen, epilepsie, glaucoom, netvliesloslating of hoge bloeddruk. Het wordt evenmin aangeraden als u zwanger bent of zich in het eerste trimester (de eerste drie maanden) van de zwangerschap bevindt. Ook als u medicijnen gebruikt wordt u geadviseerd medisch advies in te winnen voordat u deelneemt.