VISIE

Ieder mens is uniek!

Mensen zijn een uniek exemplaar door hun persoonlijkheid, opvoeding, achtergrond, educatie en levenservaringen. De persoonlijkheid van de mens kent drijfveren, talenten en competenties. En een innerlijk waarom.

Als het innerlijk waarom antwoord ontvangt is er voldoening.

Een gevoel van toegevoegde waarde en erkenning. Voor iedereen is dit verschillend. Een missie of een levenspad wat je nastreeft. Echter in deze tijdgeest is het uitdagend om jouw innerlijk kompas trouw te zijn.

Live from your heart

Step in your power

Live your purpose

MISSIE

Mijn doel is om deze te verhelderen. Te verhelderen wat jou uniek maakt. Zodat jij kan gaan leven vanuit jouw bedoeling. Te gaan leven vanuit jouw potentieel, talent en stralende zelf. Te doen wat bij jou past, zodat je leeft waar de energie stroomt. Vanuit passie en bevlogenheid. Dat maakt jou uniek.

Mijn missie is om jou in verbinding te brengen met jouw essentie, jouw drijfveren, jouw talenten. Te ontdekken en te verhelderen wat jou uniek maakt. Zodat jij kan leven vanuit jouw innerlijk kompas, talent en stralende zelf en trouw te zijn aan jezelf.

En te doen wat jij echt wilt!

PURPOSE

Het empoweren van mensen om te leven naar jouw uniekheid voor jezelf en voor de wereld. Waarbij je leeft vanuit alignment op jouw unieke levenspad. Weer leren voelen en verbonden zijn met je lijf, hart en hoofd. Ontdekken welke magie erin jou schuilt om dat licht te laten schijnen in de wereld. Het ontdekken van jouw ware aard vanuit volledige overgave, vertrouwen en liefde.

Mijn extra drive is onze zoon, om de wereld een stukje beter achter te laten dan hoe ik ben gekomen.

Voor hem, voor Jed Isaac Hielckert.

 

Live from your heart

Step in your power

Live your purpose

 

HOE?

Samen op weg naar jouw unieke levenspad:

√ Ontdekken van jouw oneindige potentieel

√  Ruimte creëren, door op te ruimen wat jou niet meer dient

√  Het verhelderen van een fundament en het ervaren van plezierig en waardevolle manier van leven.

Een vitale organisatie

Ieder mens is uniek. Wanneer medewerkers vanuit hun unieke zelf leven, staan zij in hun kracht. En dragen daardoor bij aan het succes van de organisatie. Verhoog bevlogenheid van de medewerkers door de focus te verleggen naar talentontwikkeling & vitaliteitscoaching. Vanuit positieve psychologie en empowerment. Mijn missie om hierin het verschil te maken voor werkend Nederland.

Reduceer hierdoor verzuim en verhoog productiviteit.

Om medewerkers als individu, maar ook in teamverband te laten nadenken over hun talent en vitaliteit. Met als doel een organisatie te laten stromen met bruisende energie.

Het organisatiedomein is in alignment tussen strategie en gedrag. De organisatie heeft een werkklimaat gecreëerd waar medewerkers werken met een talentgerichte benadering waarmee het maximale potentieel van de mens wordt gestimuleerd.

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.