Breathwork & Coaching Zwolle

Empowerment door adem: Laat je potentieel bloeien met ademwerk en krachtige somatische coaching.

Breathwork & Coaching: ontdek jouw ware potentieel, belichaam je ware zelf en creëer een leven vanuit liefde, groei en vervulling. Welkom op de website van Annelotte Scholten, coach in Zwolle. Ben jij op zoek naar een krachtige manier om te belichamen wie je werkelijk bent? Ontdek dan de combinatie van coaching & breathwork (ademwerk) & lichaamswerk. Samen vormen zij een zeer effectieve techniek om je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn in harmonie te brengen, waardoor je leert leven met lef en moed en ervaart hoe je de regie over je leven neemt en een diepgaande impact achterlaat. Zo leid je een zinvol bestaan.

- Annelotte Scholten, Coach Zwolle

3
2

Zoek je een coach voor jouw unieke reis?

Jouw potentieel vergroten

Breathwork & Coaching richt zich specifiek op mensen die hun potentieel willen vergroten. Of je nu een professional bent die wil excelleren in je carrière, een ondernemer die naar een hoger niveau wil groeien, of gewoon iemand die meer voldoening en betekenis wil vinden in het leven, mijn begeleiding is erop gericht om jou te ondersteunen in jouw unieke reis.

Ik ben jouw coach in Zwolle en omgeving als je:

√ Wil excelleren in je leven en werk

√ Je kracht wil vergroten en meer impact wil maken

√ Meer emotionele en innerlijke verantwoordelijkheid wil nemen

√ Wil verdiepen in de verbinding met jezelf en de wereld

√ Je bewustzijn wil vergroten

√ Meer wil leven in harmonie met je essentie

√ Je potentieel wil vergroten

 

Annelotte Scholten Coaching Zwolle

- begeleidt ook organisaties en ondernemers.

Als coach breng ik je in verbinding met jouw eigen kracht

Breathwork & Coaching Zwolle

Ik begeleid je naar een leven vanuit jouw uniekheid. Ik help je inzichtelijk te maken wat jóu uniek maakt. Zodat je kunt leven vanuit passie en bevlogenheid.
Ik werk vanuit positieve psychologie en vitaliteitscoaching.

Samen gaan we aan de slag, middels breathwork & coaching begeleid ik je naar meer bewustzijn en gewaarwording. Ik moedig je aan om je krachten uit te vergroten en daag je uit meer potentieel te benutten. Hier is moed voor nodig en ervaar je enorme doorbraken. Als jouw coach gaan we samen op pad naar jouw persoonlijke transformatie en leiderschap voor meer impact in jouw unieke leven.

Dit kun je verwachten van mij als jouw coach:

We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jouw hulpvraag te bespreken.
Met jouw vragen als uitgangspunt, maak ik een voorstel op maat.

Ik werk met een aanbod van minimaal een kwartaal, waarbij er 6 sessies zijn van elk 3 uur. Trajecten kunnen worden afgenomen per kwartaal, half jaar en een jaar.

De prijs start vanaf € 3.500,- exclusief BTW voor een kwartaaltraject.
Voor een jaartraject bedraagt het vanaf € 14.000 exclusief BTW.

Tip! Dit traject kun je ook volgen via je werkgever.
Klik hier voor meer informatie omtrent vergoeding vanuit je werkgever.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Annelotte Scholten, Coach Zwolle

5
4

Tijd voor meer moed

Jouw zelfbewustzijn.
Een moment om stil te staan,
om daarna krachtiger te zijn dan ooit.

Ken jezelf
Accepteer jezelf
Leef jouw unieke leven

- Annelotte Scholten, coach Zwolle

Na het traject. Wat levert coaching je op?

Verhoogde energie en vitaliteit.

Verhoogd zelfbewustzijn en belichaming van je essentie.

Meer zelfvertrouwen, meer moed en meer impact

Je ervaart meer succes & plezier in het leven. Omdat je jezelf beter leert kennen en je daardoor meer trouw bent aan jezelf en je eigen behoeften.

Nastreven van jouw unieke levensdoel waar jij impact wil maken.

Bereik grootsheid door moed en lef:
Ben jij klaar om meer impact te maken?

Omarm je potentieel en creëer een betekenisvol leven: Ontdek jouw ware potentieel en creëer een leven vol betekenis door breathwork & coaching.

Klinkt goed?
Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Ja, ik heb lef en moed en wil meer impact maken in het leven.

1
Annelotte Scholten Coaching Zwolle

Over Annelotte Scholten, Coach Zwolle

Mijn grootste drijfveer? Dat is mijn nieuwsgierigheid naar het leven.
Ik houd van persoonlijke ontwikkeling en groei. Van het creëren van bewustzijn in lichaam, hart, hoofd en ziel. Het is niet alleen mijn doel als coach, maar ook mijn persoonlijke ontdekkingstocht. Ik ben die eeuwige student van het leven in persoonlijke ontwikkeling, gezien door een holistische bril.

Als coach werk ik vanuit mijn eigen passie. Daar haal ik ontzettend veel voldoening uit. Vanuit die overtuiging coach en begeleid ik graag mensen naar persoonlijke ontwikkeling en groei.

Alles begint bij een goede zorg voor jezelf. Leer jezelf kennen, daardoor kun je betere keuzes maken. Die keuzes helpen je te leven vanuit jouw uniekheid. Ieder mens is uniek. En jij dus ook.

- Annelotte Scholten, coach Zwolle

Wat mijn klanten zeggen

Persoonlijk Leiderschap | Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb het voorrecht gehad om een coachingstraject te volgen bij Annelotte, gericht op persoonlijk leiderschap. Dit traject heeft een diepgaande impact gehad op zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Annelotte heeft een ongelooflijk vermogen om je te begeleiden naar het ontdekken van je ware zelf, je unieke krachten en je kwaliteiten.
Haar benadering, zienswijze, begeleiding inclusief breathwork sessies en passende opdrachten, hebben mij geholpen om oude overtuigingen en obstakels los te laten en me te bevrijden van wat me niet meer diende.

Ik heb letterlijk laagje voor laagje mogen afpellen om de kern van 'wie is Carlin die zichzelf leidt' te vinden. Annelotte is niet alleen een uitzonderlijke coach, maar ook een prachtig mens met een warme persoonlijkheid. Ze creëert een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en diepgaande groei kunt ervaren. Haar intuïtie en empathie zorgen ervoor dat er precies datgene aangeraakt wordt wat nodig is om je een stap verder te brengen. En dat niet alleen tíjdens de coachings sessies maar ook daarbuiten, door middel van ondersteunende en helpende calls & voicenotes. Een sterk element in haar begeleiding is dat je ook werkt aan integratie en verankering in het dagelijks leven, van alles wat je leert en ervaart tijdens de 1;1 sessies.

Dankzij Annelotte heb ik niet alleen een enorme groei doorgemaakt in persoonlijk leiderschap, maar heb ik ook mijn levensdoel ontdekt. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor de transformatieve reis die ze me heeft laten ervaren. 

Als je op zoek bent naar een coach die je kan helpen dichter bij jezelf te komen en je volledige potentieel te realiseren, ben je bij Annelotte op de juiste plek.

Liefs, Carlin

TMA Team Traject @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

We kijken terug op een waardevolle TMA teamtraining na gedegen voorbereidende gesprekken met ieder teamlid individueel. Annelotte voert deze gesprekken op een prettige, rustige manier met aandacht voor de persoon. Annelotte en Frank gaven in de teamtraining mooie inzichten in de talenten van ons team en hoe we deze op een krachtige manier kunnen inzetten.

 
Stichting Voor Elkaar Zwolle | Elise Suithoff

Breathwork & Coaching @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Krachtig, inspirerend en motiverend zijn de woorden die naar boven komen wanneer ik terugdenk aan de (breathwork) sessies die ik gevolgd heb bij Annelotte Scholten.

Ik had het genoegen te ontdekken wat de kracht van ademen is. De energie, kennis en kunde van Annelotte geven een veilig gevoel waardoor je via ademhaling een interne reis kunt maken om zo je emoties te ervaren en om zo weer in je eigen kracht te komen. Hoewel Annelotte vol energie zit, straalt ze zoveel rust uit en weet ze aan te voelen wat jij op dat moment nodig hebt, wat ervoor zorgt dat je je volledig durft over te geven om zo het beste voor jezelf uit de sessies te halen. 

De sessies van Annelotte zijn echt een kadootje aan jezelf. 

Christa

TMA Team Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle 

★★★★

Beste Annelotte en Frank,

Nogmaals dank, ik vond het erg leerzaam en interessant.

Ook hoe jullie beiden op elkaar ingespeeld zijn met gevoel voor humor, lichtheid en jullie toegankelijke houding.

Stichting Voor Elkaar Zwolle | Naomi

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

De duidelijke uitleg en met name de snelheid van handelen.
Ga zo door!

SKETZ Uitzendbureau | Edwin Rietberg 

Discover Your Uniqueness @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is een warm persoon die zorgt voor veiligheid. Je wordt gezien en gehoord. Ze spiegelt je en laat je op een liefdevolle wijze zien wat eventuele acties of aandachtspunten mogen zijn.

Mijn ervaring:
Weer leren vertrouwen op je innerlijk kompas. Je hart mogen volgen en keuzes mogen maken voor jezelf. Door de breathwork sessies doorleef en veranker je de kennis die je hebt opgedaan en kun je niet meer om je intuïtie heen.

Mirella van Dijk 

Human Design @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

 Je bent authentiek en oprecht. Je persoonlijke benadering en beschikbaarheid in rust en verbinding hielpen mij om van de waan van de dag in het moment van de sessie te komen. De sessie was goed voorbereid en was zowel visueel als inhoudelijk waardevol. Ook de zachte achtergrondmuziek vond ik van meerwaarde. Prettig hoe je al tijdens de sessie kon teruggeven dat de manier waarop ik dingen aanpak passend zijn bij mijn profiel en/of positief bijdragen aan het profiel van mijn naaste(n). Dit maakte dat ik me als kwetsbaar persoon met een onvervulde behoefte direct gezien en bevestigd voelde. Dankjewel.

Anoniem

Breathwork Traject op maat @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Annelotte is begripvol, voelde mij gelijk op mijn gemak, heel blij met de eerste breathwork sessie, nu al zin in de volgende!

Anoniem

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik vond het erg leuk om op deze manier meer over mijn intrinsieke motivatie te leren. Ik herkende mijzelf in veel dingen en dat was erg leuk om te zien. Ik denk dat het mij ook zeker nog meer verheldering geeft met wat ik in de toekomst wil bereiken.

Demi van het Ende

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Het was voor mij een heel bijzondere ervaring die op een persoonlijke en deskundige manier werd begeleid door jou.

Hanneke

Breathwork @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★★

Ik heb de breathwork sessie als zeer prettig ervaren, in een veilige omgeving, waar ruimte is om alles wat zich aandient tijdens de sessie vrij te uiten.

Duncan

TMA Methode @ Annelotte Scholten Coaching Zwolle

★★★★

De TMA talentenanalyse heeft mij veel inzichten gegeven. Ik was verrast hoe accuraat de omschrijving van mij als persoon is. Dit gaf mij opheldering en bewustwording in het zijn van mij als persoon.

Joy

Samenwerkingen met

Hamilton bright
NHL_Stenden_logo_NL_black
Tenderkoers
Sketz uitzendwerk
Stichting voor elkaar zwolle
Scholengemeenschap Singelland
Screenshot (22)
Roxit Visma
Improven

Informatie

De makkelijkste manier om contact op te nemen is bellen en/of via whatsapp. 

Inspiratie ontvangen?

Informatie in persoonlijke ontwikkeling & meer.
Eén keer per kwartaal een nieuwsbrief!

social media

Volg mij via de volgende kanalen voor meer inspiratie in persoonlijke ontwikkeling.